Τη λάτρεψε η ομογένεια!
Lifestyle

Τη λάτρεψε η ομογένεια!

Άρωμα Ελλάδας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού...

Για 8η συνεχή χρονιά ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις της οργάνωσης National Hellenic Society με το ελληνικό στοιχείο να πρωταγωνιστεί παντού. Έλληνες, φιλέλληνες, ελληνικά φαγητά, ελληνική μουσική και χοροί σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στην ελληνική παράδοση και την ιστορία.

Στο συγκεκριμένο «Σαββατοκύριακο κληρονομιάς», όπως χαρακτηριστικά το χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές του, που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο Λας Βέγκας και περιλάμβανε δεκάδες εκδηλώσεις, τράβηξε τα βλέμματα και η πριγκίπισσα Τατιάνα.

Συγκεκριμένα, ως μέλος της ΝΗS, η Τατιάνα Μπλάτνικ συμμετείχε σε ένα ξεχωριστό event για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου, με τίτλο «A taste of Greece», δηλαδή «Μια γεύση Ελλάδας». Τα έσοδα της συγκεκριμένης εκδήλωσης, όπως αναφέρει η Secret θα διατεθούν ύστερα από εισήγηση της ίδιας της Τατιάνας Μπλάτνικ στη μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση «Μπορούμε», που έχει στόχο να βοηθηθούν οι φτωχοί και άποροι άνθρωποι, καθώς και στη γενικότερη καταπολέμηση του υποσιτισμού στη χώρα μας.

Το event αυτό ήταν απόλυτα επιτυχημένο, αφού οι ομογενείς «αγκάλιασαν» την πριγκίπισσα Τατιάνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved