Ανατροπή στο διαζύγιο Αλβάρο-Αθηνά: Η «πέτρα του σκανδάλου» μιλάει πρώτη φορά για την «εμπλοκή» της!
Lifestyle

Ανατροπή στο διαζύγιο Αλβάρο-Αθηνά: Η «πέτρα του σκανδάλου» μιλάει πρώτη φορά για την «εμπλοκή» της!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έρχονται οι αποκαλύψεις της «πέτρας του σκανδάλου», της γυναίκας που κατηγορήθηκε ότι μπήκε ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση Roussel και τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και κατάφερε να τους χωρίσει μετά από έντεκα χρόνια γάμου.

Ο λόγος για την Pilar Lucrecia Cordon, κόρη του βιομηχάνου Publio Cordon, αναβάτρια και εκείνη η οποία από τον περασμένο Μάιο που έχει γίνει γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού, ακόμα και στον χωρισμό έφτασε με τον σύντροφό της λόγω των κουτσομπολιών που ακούγονταν εις βάρος της και φυσικά των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού.
«Φίλη μου ήταν και είναι η Αθηνά. Με τον Αλβάρο δεν έχουμε πιει ούτε μια κόκα κόλα» αποκάλυψε η ίδια στο ισπανικό ABC και τόνισε: «Όταν έμαθα τα σενάρια που με ήθελαν ως την πέτρα του σκανδάλου και την αιτία του χωρισμού της Αθηνάς και του Αλβάρου, μίλησα με την Αθηνά και της εξήγησα πως όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Αθηνά όχι μόνο δέχτηκε όσα της είπα, αλλά εξακολουθεί να με στηρίζει με τη φιλία της, καθώς αντιλήφθηκε πως είχα έρθει σε δύσκολη θέση». Η Pilar επίσης μίλησε για τον χωρισμό από τον σύντροφό της μετά τα όσα ακούστηκαν για εκείνη: «Αναγκάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην εκτίθεμαι στη δημοσιότητα, γιατί κάθε δική μου παρουσία προκαλούσε... Αναγκάστηκα να ζητήσω από τον σύντροφό μου να χωρίσουμε για κάποιο διάστημα, μέχρι να βρούμε τις ισορροπίες μας. Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Μια φιλία, αυτή που είχα με την Αθηνά κινδύνευε να χαλάσει... Αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη και ο Αλβάρο και αυτό το γνωρίζει η Αθηνά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved