O... πρότερος βίος της Ντενίς Σεβέρο που έχει κλέψει την καρδιά του Αλβάρο, πρώην της Αθηνάς Ωνάση!
Lifestyle

O... πρότερος βίος της Ντενίς Σεβέρο που έχει κλέψει την καρδιά του Αλβάρο, πρώην της Αθηνάς Ωνάση!

Από τον περασµένο Μάιο που έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Ωνάση κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, έπειτα από έντεκα χρόνια έγγαµου βίου µε τον Αλβάρο Ντε Μριάντα Νέτο, χύθηκαν τόνοι µελάνης για τον Βραζιλιάνο διεθνή ιππέα, ότι δηλαδή έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά κάποιας άλλης γυναίκας. Μόνο που τώρα, σύµφωνα µε τα βραζιλιάνικα Μέσα, δεν πρόκειται για ακόµα µία φήµη ή ένα δηµοσίευµα που έχει ως σκοπό να πλήξει την εικόνα του Ντόντα, όπως τουλάχιστον ο ίδιος υπεραµύνθηκε σε συνέντευξή του µετά τον χωρισµό του.

Το ρεπορτάζ θέλει τον ίδιο πριν από λίγες ηµέρες να ανταλλάσσει καυτά φιλιά και αγκαλιές σε ροµαντικό δείπνο µε τη νέα, πολλά υποσχόµενη και πανέµορφη δηµοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο. Τα βραζιλιάνικα δηµοσιεύµατα επικαλούνται αυτόπτες µάρτυρες από το διάσηµο εστιατόριο «Nino Cucina» στο Σάο Πάολο, οι οποίοι υποστηρίζουν πως οι δυο τους είναι τόσο ερωτευµένοι, που εκείνο το βράδυ της εξόδου τους αδιαφορούσαν πλήρως για τα δεκάδες ζευγάρια µάτια που είχαν καρφωθεί πάνω τους και παρακολουθούσαν τα τρυφερά τετ α τετ τους. Κάποια στιγµή, τα παθιασµένα τους φιλιά διέκοψε η κόρη του Αλβάρο, Βιβιάν, η οποία προστέθηκε στην παρέα τους. Σύµφωνα µε τις ίδιες πηγές της real, η 16χρονη κοπέλα έχει ήδη χτίσει µία µοναδική σχέση µε τη νέα σύντροφο του πατέρα της.

Η όµορφη ξανθιά δηµοσιογράφος εργάζεται ως ρεπόρτερ στην εκποµπή «Amaury Jr. Program» της βραζιλιάνικης τηλεόρασης και είναι ιδιαίτερα δηµοφιλής στην πατρίδα της. Ξεκίνησε ως µοντέλο και µάλιστα συµµετείχε σε διαγωνισµούς οµορφιάς, χωρίς όµως να καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Εργάστηκε έξι χρόνια ως µοντέλο και ύστερα την κέρδισαν η δηµοσιογραφία και η τηλεόραση. Θεωρείται από τις πιο όµορφες δηµοσιογράφους στη Βραζιλία και µοιράζεται µε τον Ντόντα την αγάπη για την ιππασία.

Γνωρίστηκαν πριν από δύο µήνες, κατά τη διάρκεια ιππικών αγώνων που συµµετείχε ο Αλβάρο και εκείνη τους κάλυπτε δηµοσιογραφικά. Από την πρώτη κιόλας στιγµή της επαφής τους υπήρξε έντονη έλξη ανάµεσά τους, που οδήγησε στο έντονο φλερτ του Ντόντα προς τη νεαρή δηµοσιογράφο. Από τότε είναι µαζί και δείχνουν πολύ ευτυχισµένοι. Μάλιστα, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Βραζιλιάνου ιππέα υποστηρίζουν πως βλέπει πολύ σοβαρά τη σχέση του και πως δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι γνώρισε την Ντενίζ στην κόρη του Βιβιάν. Οι ίδιοι άνθρωποι σχολιάζουν πως είναι αξιοσηµείωτη η οµοιότητα της ξανθιάς καλλονής µε την πρώην σύντροφό του και µητέρα της Βιβιάν που αυτοκτόνησε, τη Σιµπέλ Ντόρσα.
Όσο για την αντίδραση της Αθηνάς σε αυτή τη νέα σελίδα στη ζωή του πρώην συζύγου της; Σύµφωνα µε πληροφορίες, η χρυσή Ελληνίδα κληρονόµος όταν πληροφορήθηκε το φλογερό αυτό ειδύλλιο δεν έδειξε να ενοχλείται, καθώς είναι φανερό πως για εκείνη το κεφάλαιο «Αλβάρο» έχει κλείσει οριστικά εδώ και πολλούς µήνες. Σε περίπου τρεις µήνες έχει οριστεί η ηµεροµηνία για την ακροαµατική διαδικασία, κατά την οποία θα εκδικαστεί το διαζύγιο Ντόντα - Αθηνάς, που ουσιαστικά θα χαρίσει και στους δύο ξανά την ελευθερία τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved