Δεν κρύβει πια τον έρωτα του ο Αλβάρο
Lifestyle

Δεν κρύβει πια τον έρωτα του ο Αλβάρο

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς, ο οποίος διεκδικεί τη μισή περιουσία της στα δικαστήρια, φαίνεται ότι πλέον έχει αποφασίσει πως δεν τον νοιάζει τι θα λένε για αυτόν και αψήφησε ακόμα και τις συστάσεις των δικηγόρων του, που του ζητούσαν να έχει χαμηλό προφίλ και να μην εμφανιστεί με κάποια γυναίκα στο πλευρό του.

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, αφού πλέον ο διεθνής Τύπος κάνει ανοιχτά λόγο για την Ντενίζ Σεβέρο, την πιο σέξι παρουσιάστρια της Βραζιλίας, πόσταρε για πρώτη φορά φωτογραφίες του με την αγαπημένη του και στο σχόλιο έχει μόνο μία καρδιά, ενώ, όπως λένε οι φίλοι τους, ο ερωτάς του είναι τόσο δυνατός που της γνώρισε και την κόρη του αλλά και την αδελφή του, ενώ πλησιάζει η επισημοποίηση της σχέσης τους.

Από την πλευρά της Αθηνάς, όπως αναφέρει το Star press επικρατεί απόλυτη σιωπή. Η «χρυσή κληρονόμος» είναι πλέον πολύ αυστηρή με τη δημόσια εικόνα της και δεν διαρρέει το παραμικρό για τα προσωπικά της. Το μόνο που θεωρείται σίγουρο είναι πως δηλώνει αποφασισμένη να «ξεμπερδέψει» με τον «άπιστο» με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος, δηλαδή με μόλις 11 εκατομμύρια ευρώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved