Θεοδώρα: Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρήκε τον πρίγκιπά της!
Lifestyle

Θεοδώρα: Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρήκε τον πρίγκιπά της!

Αν και η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Θεοδώρα, δεν συνηθίζει να δηµοσιοποιεί την προσωπική της ζωή, εδώ και λίγο καιρό είναι ερωτευμένη και δείχνει τόσο ενθουσιασµένη και ευτυχισµένη που πλέον δεν το κρύβει.

Η 32χρονη περιζήτητη νύφη στους κόλπους των γαλαζοαίµατων, η οποία ζει µόνιµα στο Λος Άντζελες, εδώ και µερικούς µήνες κυκλοφορεί συνοδευόµενη από έναν νεαρό µελαχρινό άντρα, του οποίου όµως την ταυτότητα αρνείται να αποκαλύψει. Η ίδια δεν κάνει καµία προσπάθεια να κρύψει την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του. Όσο καιρό είναι ζευγάρι, ανεβάζει φωτογραφίες τους, σε µερικές από τις οποίες απεικονίζονται να φιλιούνται τρυφερά ή να αγκαλιάζονται µε πάθος. Σύµφωνα µε καλά πληροφορηµένες πηγές της real, γνωρίστηκαν µέσω κοινών γνωστών στο Λος Άντζελες και από τότε είναι συνεχώς µαζί.
Παρ’ όλα αυτά, αναγκάστηκε να τον αποχωριστεί για λίγες ηµέρες, καθώς δεν έχει πάρει απόφαση να τον γνωρίσει στους δικούς της. Έτσι, η Θεοδώρα πέρασε τις γιορτές µαζί µε την οικογένειά της σε ένα από τα πιο πολυτελή θέρετρα της Αγγλίας, το Costworlds. Στη συνέχεια, έκανε µια σύντοµη στάση στο Λονδίνο και αµέσως επέστρεψε στο Λος Άντζελες για τις ανάγκες των γυρισµάτων της δηµοφιλούς σειράς «Τόλµη και Γοητεία», στην οποία πρωταγωνιστεί εδώ και τέσσερα χρόνια. Η Θεοδώρα και ο σύντροφός της έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και µοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ταξίδια. Πρόσφατα, η Θεοδώρα «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram φωτογραφίες τους από το ταξίδι τους στην εξωτική Ταϊλάνδη, όπου, µεταξύ άλλων, πόζαραν ενώ έκαναν βόλτα µε ελέφαντα. Οι δυο τους βρέθηκαν στο πάρκο ελεφάντων «Phang Nga Elephant Park», λίγο έξω από την Μπανγκόγκ, και για όσο παρέµειναν εκεί «υιοθέτησαν» έναν ελέφαντα, τον οποίο έπλεναν, τάιζαν και φρόντιζαν για αρκετή ώρα. Λίγους µήνες πριν, οι δυο τους έκαναν µία από τις πρώτες κοινές δηµόσιες εµφανίσεις τους, µε αφορµή τον γάµο µιας φίλης της Θεοδώρας στη Γουατεµάλα, όπου και τη συνόδευσε ο αγαπηµένος της. Τον περασµένο Αύγουστο, ο γοητευτικός νεαρός την είχε συνοδεύσει σε έναν ακόµα γάµο φίλης της στο Μαρακές στο Μαρόκο, όπου είχαν ποζάρει για πρώτη φορά µαζί και η Θεοδώρα τόλµησε και ανέβασε και φωτογραφία τους καθώς φιλιούνταν, γεγονός που αποκάλυψε το τρυφερό ειδύλλιό τους.

Η Θεοδώρα κατά καιρούς έχει εκφράσει σε συνεντεύξεις της την επιθυµία της να παντρευτεί. Επιθυµία που έχουν και οι γονείς της και ιδιαίτερα η µητέρα της Αννα-Μαρία, µε την οποία είναι πολύ δεµένη. Η νεαρή πριγκίπισσα λατρεύει τα παιδιά και όνειρό της είναι να αποκτήσει τη δική της µεγάλη οικογένεια, όπως ακριβώς αυτή στην οποία µεγάλωσε η ίδια. Προς το παρόν, όµως, έχει αφοσιωθεί στην καριέρα της ως ηθοποιού, αναλαµβάνοντας ρόλους που ήθελε πολύ, κυρίως στο θέατρο, αλλά και στη µεγάλη οθόνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved