Ηλίας Ζάρμπαλης: «Γράφτηκαν πολλά ψέματα για μένα. Τα διάβαζα και…»
Lifestyle

Ηλίας Ζάρμπαλης: «Γράφτηκαν πολλά ψέματα για μένα. Τα διάβαζα και…»

Ο Ηλίας Ζαρμπαλης έχει μόλις επιστρέψει από τη Νέα Υόρκη, όπου επί 8 μήνες εργαζόταν στο κομμωτήριο που είχε ανοίξει σε συνεργασία με έναν Αμερικανό, και δηλώνει έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα.

«Δεν συνηθίζω να δίνω συνεντεύξεις», λέει σχεδόν απολογητικά. «Δεν μου αρέσει να κομπάζω για τη δουλειά μου ή να μιλώ για τις δυσκολία που έχω περάσει. Το κάνω όμως τώρα γιατί γράφτηκαν πολλά ψέματα για μένα. Βγήκαν και είπαν ότι καταστράφηκα επειδή έκανα πολυτελή ζωή και ότι έχω αφήσει απλήρωτο όλο τον κόσμο. Τα διάβαζα αυτά και αισθάνθηκα μέχρι στο τελευταίο μου κύτταρο τι σημαίνουν οι λέξεις "απογοήτευση" και "πίκρα". Ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος μετρημένος. Οι έξοδοι μου σχετίζονταν με το φαγητό και τίποτα παραπάνω. Αν υπάρχει φωτογραφία μου από πάρτυ και γκαλά ας μου τη δείξει κάποιος. Το πολύ-πολύ να πήγαινα σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί μία φορά τον χρόνο. Όσο για τα χρέη; Σε μια Ελλάδα που κατέρρευσε εγώ έχασα τα κομμωτήρια μου και κήρυξα πτώχευση. Θέλοντας να μην αδικήσω κανέναν, πούλησα την περιουσία μου για, να ξεχρέωσα. Απόδειξη είναι ότι, παρά τα ακίνητα που απέκτησα από τη δουλειά μου, αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε ένα στην ιδιοκτησία μου», εξομολογείται στο Πρώτο Θέμα.

Ο Ηλίας Ζάρμπαλης, ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες κομμωτές, έχει ζήσει μια ζωή που μοιάζει με παραμύθι. Γεννημένος στο Περιστέρι και ορφανός από μητέρα, όταν απφάσισε να πιάσει το ψαλίδι του κομμωτή στα χέρια του κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα του. Γρήγορα μετατράπηκε στον απόλυτο γκουρού της κομμωτικής τέχνης, προσδίδοντας της παράλληλα γκλάμουρ. Η επιτυχία, ωστόσο, δεν προέκυψε ούτε τυχαία ούτε χωρίς σκληρή δουλειά.

«Δούλεψα πολύ και από μικρός για να πετύχω. Από τα καταστήματα μου, που είχαν συνολικά περίπου 300 άτομα προσωπικό, πέρασαν -τουλάχιστον από μία φορά- όλες οι Ελληνίδες. Έλεγαν "πάω στον Ζάρμπαλη" και το θεωρούσαν τιμή. Την αγάπη που μου χάρισε απλόχερα ο κόσμος εγώ την επέστρεψα. Κάποιο βράδυ με πήρε ο ύπνος μέσα στο αυτοκίνητο. Ήταν μεσάνυχτα και ήμουν κουρασμένος. Ούτε που θυμάμαι πόσα κεφάλια είχα περιποιηθεί εκείνη την ημέρα... Είχα ξαποστάσει στη θέση του οδηγού με τα ψαλίδια μου στο πλάι. Το άλλο πρωινό πήρα την απόφαση να ανοίξω κομμωτήρια Ζάρμπαλης σε όλη την Αθήνα», εξιστορεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved