Αθηνά Ωνάση-Ντόντα: Έρχεται η... μητέρα των μαχών για το πολύκροτο διαζύγιό τους!
Lifestyle

Αθηνά Ωνάση-Ντόντα: Έρχεται η... μητέρα των μαχών για το πολύκροτο διαζύγιό τους!

Tην ώρα που ο Αλβάρο Ντε Μριάντα Νέτοανεβάζει συνεχώς τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ µε τη νέα αγαπηµένη του, τη δηµοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο, η Αθηνά Ωνάση Roussel προετοιµάζεται για την τελευταία δικαστική τους µάχη, που θα δώσει και επίσηµα τέλος στον γάµο τους, ο οποίος κράτησε έντεκα χρόνια!

Αυτή η µάχη θα δοθεί στις αρχές Μαρτίου, οπότε και το δικαστήριο θα αποφασίσει για τη µηνιαία διατροφή που θα λαµβάνει ο Ντόντα. Σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα του ξένου Τύπου αλλά και δηλώσεις του δικηγόρου της Αθηνάς, Ρόµπερτ Κοέν, ο Αλβάρο έχει ζητήσει διατροφή ύψους 300.000 ευρώ τον µήνα, ωστόσο µέχρι στιγµής έχει οριστεί ως προσωρινή διατροφή ποσό περίπου 150.000 ευρώ.
Στην ίδια δίκη θα εξεταστούν και άλλα θέµατα που εκκρεµούν για το πρώην ζευγάρι, όπως το αν ο Βραζιλιάνος αναβάτης έχει δικαίωµα να λάβει µέρος της περιουσίας της Αθηνάς ή όχι. Όσον αφορά τα ασφαλιστικά µέτρα που είχε καταθέσει τον περασµένο Σεπτέµβριο η χρυσή κληρονόµος, το δικαστήριο, σύμφωνα με τη real, είχε παραχωρήσει προσωρινά στον Ντόντα το σπίτι στο Βέλγιο για να διαµένει µε τη 17χρονη κόρη του Βίβιαν. Αν και η Αθηνά ζήτησε από το δικαστήριο να πάψει να πληρώνει τα δίδακτρα του πανάκριβου ιδιωτικού σχολείου στο οποίο φοιτά η έφηβη κοπέλα, όπως και τα έξοδα του σπιτιού όπου ζουν πατέρας και κόρη, το δικαστήριο απέρριψε το αίτηµά της, έστω κι αν η Βίβιαν δεν είναι κόρη της, βιολογική ή υιοθετηµένη.
Έτσι, µέχρι σήµερα η Αθηνά συνεχίζει να πληρώνει -εκτός από την προσωρινή διατροφή- τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης του Ντόντα και της κόρης του, αλλά και τα υπέρογκα έξοδα συντήρησης του σπιτιού στο Βέλγιο. Τον Μάρτιο, επίσης, το δικαστήριο θα αποφανθεί αν ο Βραζιλιάνος ιππέας δικαιούται µέρος της περιουσίας που κληρονόµησε η Αθηνά από τον αξέχαστο παππού της Αριστοτέλη Ωνάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved