Η πραγματική ψυχολογική κατάσταση της Αθηνάς Ωνάση μετά το διαζύγιο και τη νέα σχέση του Αλβάρο!
Lifestyle

Η πραγματική ψυχολογική κατάσταση της Αθηνάς Ωνάση μετά το διαζύγιο και τη νέα σχέση του Αλβάρο!

Βαρύγδουποι τίτλοι κορυφαίων εντύπων του εξωτερικού κάνουν λόγο για την κακή ψυχολογία της Αθηνάς Ωνάση Roussel και την παρουσιάζουν ως µία εύθραυστη γυναίκα, η οποία µετά τον χωρισµό της έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. ∆ηµοσίευµα της γερµανικής «Bunte», µάλιστα, γίνεται ακόµα πιο... περιγραφικό, υποστηρίζοντας πως όταν η Αθηνά πληροφορήθηκε για τη νέα σχέση του Ντόντα µε την εκρηκτική Ντενίζ Σεβέρο -και µάλιστα πριν καν πάρει στα χέρια του το διαζύγιό τους- «ένιωσε σαν να της µπήγουν ένα µαχαίρι στην καρδιά».

Η αλήθεια όµως, σύµφωνα µε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος της χρυσής κληρονόµου, είναι πολύ διαφορετική. Η Αθηνά εδώ και πολύ καιρό -σχεδόν έναν χρόνο- γνώριζε πως ο Ντόντα δεν ήταν πιστός και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να κάνει αίτηση διαζυγίου έπειτα από έντεκα χρόνια γάµου. Μπορεί αρχικά, σύμφωνα με τη real, να στενοχωρήθηκε και να της κόστισε ιδιαίτερα συναισθηµατικά, όµως µετά τον οριστικό χωρισµό τους αποφάσισε να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να γυρίσει οριστικά σελίδα. Ήταν αναµενόµενο άλλωστε πως ο Αλβάρο αργά ή γρήγορα θα εµφανιζόταν µε µια νέα σχέση, οπότε δεν την ενόχλησε ιδιαίτερα η δηµοσιοποίηση του δεσµού του µε την Βραζιλιάνα τηλεπαρουσιάστρια.
Η χρυσή κληρονόµος, από τη στιγµή που χώρισε, αποφάσισε να µην ασχοληθεί ξανά µε τον Ντόντα ή την αισθηµατική του ζωή και αντιµετωπίζει µε αδιαφορία τις νέες σχέσεις του, έχοντας κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του γάµου της µαζί του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved