Το ασχημόπαπο που μεταμορφώθηκε σε κύκνο! Είναι η...
Lifestyle

Το ασχημόπαπο που μεταμορφώθηκε σε κύκνο! Είναι η...

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί την τεράστια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της νεαρής κοπέλας που πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα το ασχημούτσικο κοριτσάκι της εφηβείας και της παιδικής ηλικίας του.

Ο λόγος για τη Βιβιάν, κόρη του Αλβάρο Ντε Μριάντα Νέτο που μεγάλωσε δίπλα στην Αθηνά Ωνάση Roussel. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ακόμα με σιδεράκια στα δόντια, έψαχνε να βρει το στυλ της, πέφτοντας συχνά σε... ατοπήματα, ενώ διέθετε ακόμα την παιδικότητα ενός κοριτσιού που διένυε ακόμα την εφηβεία. Όχι όμως πια. Η Βιβιάν, είναι πλέον 17 ετών, έχει μάθει να βάφεται σωστά για να τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της, έχει απαλλαγεί σιδεράκια και ό,τι άλλο την εμπόδιζε να βγάλει προς τα έξω το θηλυκό της ταμπεραμέντο. Χαρούμενη πλέον και γεμάτη αυτοπεποίθηση ποζάρει μπροστά στον φακό και δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη.
Όχι πως δεν έχει περάσει πολλά. Ήταν μόλις έντεκα ετών όταν η μητέρα της Σιμπέλ Ντόρσα, μοντέλο από τη Βραζιλία έπεσε στο κενό από πολυώροφη πολυκατοικία, δίνοντας τέλος στη ζωή της. Τη μεγάλωσε ο πατέρας της μαζί με τη μητριά της Αθηνά με την οποία όμως πλέον δεν έχουν καμία απολύτως επαφή. Στο πρόσωπο της νέας αγαπημένης του πατέρα της, την Ντενίζ Σεβέρο έχει βρει μία πραγματική φίλη με την οποία μοιράζεται κάθε προβληματισμό της. Δείτε πώς ήταν και πώς έγινε η Βιβιάν η οποία από... ασχημόπαπο μετατράπηκε σε κύκνο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved