Στο φως της δημοσιότητας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊανα
Lifestyle

Στο φως της δημοσιότητας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊανα

Λεπτομέρειες των προετοιμασιών για την κηδεία της πριγκίπισσας Diana πρόκειται να αποκαλυφθούν για πρώτη φορά σε ένα ντοκιμαντέρ του Channel 5 με τίτλο: «Νταϊάνα: Οι 7 ημέρες που συγκλόνισαν τους Γουίνσδορ».

Ο οδηγός της, Κόλιν Τεμπούτ, μιλάει μεταξύ άλλων για πρώτη φορά σχετικά με το τι συνέβη πραγματικά στην αίθουσα του νοσοκομείου, όταν μαζί με τον μπάτλερ της πριγκίπισσας, Πολ Μπάρελ, έφτασαν στο Παρίσι για να παραλάβουν το σώμα της.

«Ανησυχούσα για το δωμάτιο, το οποίο ήταν πάρα πολύ ζεστό» είπε όπως αναφέρει το ethnos. «Κοιτάξαμε το παράθυρο δίπλα από το κρεβάτι της πριγκίπισσας και μπορούσαμε να δούμε ανθρώπους πάνω στις στέγες, που προσπαθούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες. Εκείνη τη στιγμή, δεν φαινόταν να ξέρουν σε ποιο δωμάτιο βρισκόταν και ζήτησαν κουβέρτες για να καλύψουμε τα παράθυρα, ώστε κανείς να μην μπορεί να δει».

«Παρατήρησαν ότι τα μαλλιά της κινούνταν – ήταν φυσικά από το αεράκι από τους ανεμιστήρες. Αλλά για ένα μόνο κλάσμα του δευτερολέπτου σκέφτηκα ‘είναι ζωντανή;’. Κάτι που ήταν βέβαια ανόητο», λέει και συμπληρώνει: «Η Νταϊάνα είχε πάντα ένα κινητό στην τσάντα της, έτσι όταν την κάλεσα και δεν απάντησε, σκέφτηκα: ‘κάτι πολύ περίεργο πρέπει να συμβαίνει γιατί πάντα απαντά στο τηλέφωνό της’» θυμάται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved