Lifestyle

Συγκλονίζει ο Χάρι: «Η μητέρα μου είχε σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Την φωτογράφιζαν ενώ πέθαινε»

Gossip-tv Team

31 Αυγούστου 1997 κάτω από τη γέφυρα Pont d’ Alma στο Παρίσι η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόνι αλ Φαγιέντ σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα. 

Είκοσι χρόνια μετά, ακόμη ένα ντοκιμαντέρ επιχειρεί να ρίξει φως στο πως αντέδρασε η βασιλική οικογένεια.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί από το BBC και έχει τίτλο «Νταϊάνα, επτά μέρες». Καλύπτει τα όσα έγιναν από τη στιγμή του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα μέχρι την ημέρα της κηδείας της.

Οι δυο γιοι της πριγκίπισσας Ουίλιαμ και Χάρι συγκλονίζουν με την περιγραφή τους για το πώς έμαθαν ότι η μητέρα τους έχασε τη ζωή της.

«Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για έναν γονιό είναι να πει στα παιδιά του ότι ο άλλος (γονιός) έχει πεθάνει. Πως το αντιμετωπίζεις αυτό, δεν ξέρω. Ήταν όμως εκεί για εμάς, ήταν ο ένας από τους δυο που μας είχε απομείνει και προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε και να εξασφαλίσει πως είμαστε προστατευμένοι και μας φροντίζουν. Αλλά, ξέρετε, περνούσε και ο ίδιος από την ίδια διαδικασία πένθους» είπε ο Χάρι αναφερόμενος στον πατέρα του και συνέχισε: ««Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για να συμφιλιωθείς ήταν το γεγονός πως οι άνθρωποι που την καταδίωξαν πριν και μέσα στο τούνελ, ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που τη φωτογράφιζαν όταν πέθαινε στο πίσω κάθισμα. Μας το έχουν πει πολλές φορές και σε εμένα και στον Γουίλιαμ. Είχε σοβαρό τραύμα στο κεφάλι αλλά ήταν ζωντανή. Και αυτό οι άνθρωποι, αυτοί που προκάλεσαν το τροχαίο, αντί να τη βοηθήσουν, τη φωτογράφιζαν ενώ πέθαινε. Και αυτές οι φωτογραφίες έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία».

Ο Ουίλιαμ αποκάλυψε για το πώς ένοιωσε όταν του ανακοινώθηκε: «ζαλισμένος, πολύ μπερδεμένος. Θυμάμαι ότι ένιωθα τελείως μουδιασμένος. Και αναρωτιόμουν συνέχεια «γιατί σε μένα, τι έκανα;».

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved