Η «Χριστίνα Ω» επέστρεψε
Lifestyle

Η «Χριστίνα Ω» επέστρεψε

Η καναδική φρεγάτα «Stormont», που για λογαριασμό του Αριστοτέλη Ωνάση ανακαινίστηκε και έγινε η θρυλική θαλαμηγός «Χριστίνα Ω», επέστρεψε στον Σκορπιό και ξύπνησε μνήμες!

Αφορμή, όπως αναφέρει η espresso, της άφιξης στα γνώριμα νερά του πρώην νησιού του Ωνάση, η κρουαζιέρα που κάνουν αυτές τις ημέρες οι πλούσιοι ενοικιαστές της στο Ιόνιο Πέλαγος.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι του Νυδριού, όταν ξαφνικά χθες γύρω στις 10 το πρωί είδαν να πλησιάζει τον Σκορπιό, το νησί που αγάπησε όσο κανένα άλλο από τα περιουσιακά στοιχεία του ο Ελληνας μεγιστάνας, το πολυτελέστατο γιοτ του. Το «Χριστίνα Ω», αφού πρώτα έκανε τον γύρο του νησιού, στη συνέχεια αγκυροβόλησε στο μοναδικό σημείο όπου επιτρέπεται από τους σημερινούς ιδιοκτήτες να πλησιάζουν -για λίγο- τουριστικά σκάφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», δεν επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες μέλη της οικογένειας του «βασιλιά της ποτάσας» βρίσκονται στο θρυλικό νησί του Ωνάση. Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον μέχρι αυτήν την ώρα κανένας από τους Ριμπολόβλεφ δεν το έχει επισκεφτεί. Η κινητικότητα που παρατηρήθηκε τα τελευταία 24ωρα οφείλεται στους εργαζομένους στο νησί και κυρίως στο συνεργείο της κατασκευαστικής εταιρίας που έχει αναλάβει τη διαμόρφωση και την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων, με τις νέες προσθήκες και τα σχέδια που έχει αποφασίσει για την ανάπλαση η οικογένεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved