Ο Ριμπολόβλεφ μετατρέπει τον θρυλικό Σκορπίο σε χλιδάτο τουριστικό θέρετρο
Lifestyle

Ο Ριμπολόβλεφ μετατρέπει τον θρυλικό Σκορπίο σε χλιδάτο τουριστικό θέρετρο

Σε χλιδάτο τουριστικό θέρετρο θέλει να μετατρέψει το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση ο Ρώσος κροίσος. 

Ο Ρώσος μεγιστάνας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ο οποίος απέκτησε τον θρυλικό Σκορπιό από την Αθηνά Ωνάση για να τον χαρίσει στην κόρη του Εκατερίνα ως δώρο γενεθλίων, εμφανίζεται έτοιμος να μετατρέψει το εμβληματικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση σε επίγειο παράδεισο, σε ένα χλιδάτο τουριστικό θέρετρο υψηλών προδιαγραφών.

Το σχέδιο του Ρώσου κροίσου, το οποίο με σεβασμό στο περιβάλλον και φροντίδα επεξεργάστηκαν διακεκριμένοι αρχιτέκτονες, περιλαμβάνει 20 έως 22 βίλες εμβαδού από 500 έως 1.200 τ.μ. Μαζί με άλλες συνοδευτικές εγκαταστάσεις, όπως σπα, προπονητικό κέντρο και εστιατόρια, υπολογίζεται να φτάσει σε προϋπολογισμό τα 100 εκατ. ευρώ.

Τα επιτελείο των συνεργατών του νέου αφεντικού του Σκορπιού θέλει να δημιουργήσει ένα μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα αποτελέσει το πρώτο οργανωμένο ιδιωτικό νησί στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα σε όλο τον κόσμο. Αρμόδιες πηγές υποστηρίζουν ότι οι βίλες που θα κατασκευαστούν στο νησί θα ενοικιάζονται έκαστη από 10.000 έως 30.000 ευρώ την ημέρα, γεγονός που φωτογραφίζει το είδος αλλά και την ταυτότητα των υψηλών επισκεπτών που θα φιλοξενήσει.

Η ανάπτυξη του Σκορπιού με το ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα ανήκει στην κατηγορία «των ξενοδοχείων με επιπλωμένα διαμερίσματα 5 αστέρων» θα έχει ευεργετική επίδραση και στην απασχόληση. Σήμερα στην υπηρεσία του Ρώσου δισεκατομμυριούχου απασχολούνται περίπου 70 άτομα -κηπουροί, καθαρίστριες, άνθρωποι της ασφάλειας κ.ά.-, αριθμός που αναμένεται να διπλασιαστεί στην πλήρη εξέλιξη του επενδυτικού σχεδίου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved