Meghan Markle: Για χάρη της, «σπάει» πρωτόκολλο... αιώνων!
Lifestyle

Meghan Markle: Για χάρη της, «σπάει» πρωτόκολλο... αιώνων!

Η Meghan Markle ήρθε για να φέρει την ανατροπή σε... όλα. Για χάρη της έχουν σπάσει κι έχουν σπάσει πρωτόκολλα μέχρι στιγμής. Θα σπάσει και άλλο ένα το οποίο κρατούσε εδώ και αιώνες...

Και ποιο είναι αυτό; Η μνηστή του Πρίγκιπα Harry θα περάσει μαζί του τις γιορτές των Χριστουγέννων και φυσικά και μαζί με την οικογένειά του. Δηλαδή την Βασίλισσα Ελισάβετ, τον Πρίγκιπα Κάρολο και όλα τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί μαζί τους, καθώς ο γάμος δεν έχει γίνει ακόμα και δεν αποτελεί και εκείνη επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει και όπως λένε όσοι γνωρίζουν τα του βασιλικού οίκου, σπάει το πρωτόκολλο.

«Μπορείτε να περιμένετε ότι θα δείτε τον Δούκα και την Δούκισσα του Cambridge, τον πρίγκιπα Harry και την κα Markle στο Σάντρινγκχαμ την ημέρα των Χριστουγέννων», δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο και πως η Kate Middleton δεν είχε προσκληθεί στο Σάντρινγκχαμ μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Πρίγκιπα William το 2010. Ωστόσο, τότε δεν είχε παρευρεθεί ούτε ο ίδιος ο William καθώς εργαζόταν στην Ουαλία ως πιλότος ελικοπτέρου για έκτακτα περιστατικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved