Η Αθηνά Ωνάση ξεπερνάει την «κατάρα» της οικογένειας της
Lifestyle

Η Αθηνά Ωνάση ξεπερνάει την «κατάρα» της οικογένειας της

Μπορεί να έχει το όνομα και τα χρήματα, αλλά επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής φοβούμενη την κατάρα των Ωνάσηδων.

Η Αθηνά Ωνάση έχει πολλά κοινά στοιχεία με την μητέρα της Χριστίνα-όσον αφορά την επιλογή συντρόφων που αποδείχτηκε λάθος και στις δυο- αλλά και πολλές διαφορές. Η χρυσή κληρονόμος αφοσιώθηκε στην ιππασία και δεν κάνει χλιδάτη ζωή με πάρτι, αλκόολ και φωτογράφους. Επέλεξε το επίθετο της μητέρας της και όχι του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ και μάλιστα αποφάσισε να κόψει κάθε επαφή με εκείνον και την οικογένεια του που δεν έδειχναν να έχουν κανένα κοινό στοιχείο.

Η Αθηνά Ωνάση δεν θέλησε να μάθει ποτέ της ελληνικά, όχι αρνούμενη την καταγωγή της, αλλά φοβούμενη για τα όσα μπορεί ν’ ακολουθούσαν. Επέλεξε να παντρευτεί τον άντρα που γνώρισε μόλις στα 17 της παρά τα όσα έλεγαν για εκείνον και ας τα είδε όλα μπροστά της στο μέλλον με αποτέλεσμα να χωρίσει.

Η πρώην σύζυγος του Αλβάρο ντε Μιράντα μπορεί να νιώθει προδομένη από εκείνον και να πίστευε ότι η Αθηνά μπήκε ανάμεσά τους, όμως λίγο πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της θέλησε να την προειδοποιήσει με μια επιστολή της που άφησε στον πρώην άντρα της. «Ελπίζω κάποια στιγμή να σε συγχωρήσει ο Θεός για όλα όσα έκανες σε μένα, την Αθηνά και το παιδί. Λυπάμαι την Αθηνά που δεν θα γνωρίσει έναν πραγματικό άντρα, την αγάπη…».

Τα λόγια αυτά ίσως τα κατάλαβε η Αθηνά όταν ήρθε το τέλος του γάμους της με τον άντρα που αγάπησε πολύ μετά από 11 χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved