Survivor 2: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτοσαρκάζεται με τα κιλά της και το Twitter παίρνει φωτιά
Lifestyle

Survivor 2: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτοσαρκάζεται με τα κιλά της και το Twitter παίρνει φωτιά

Οι Survivor fans στηρίζουν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το Survivor 2 έχει ήδη περίπου δύο βδομάδες που έχει ξεκινήσει, όμως κακά τα ψέματα, νόημα απέκτησε μόλις πάτησε το πόδι της στην παραλία του Άγιου Δομίνικου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή Ντίνα όπως την αποκαλούν οι Survivor fans. Μέχρι στιγμής, όσες φορές έχει αγωνιστεί έχει φέρει νίκες στην ομάδα των Διασήμων (εντάξει εκτός από ένα μόνο χαμένο παιχνίδι), αλλά και χαρά σε όλους όσους την παρακολουθούν από τις τηλεοράσεις τους.

Κάθε φορά που μιλά η ξανθιά παρουσιάστρια τα social media τρελαίνονται και φυσικά κάθε της ατάκα γίνεται viral, όπως ακριβώς συνέβη και με την ατάκα της για το κριθαράκι. Αυτήν τη φορά όμως η Κωνσταντίνα ξεπέρασε τον εαυτό της, αφού αφενός αυτοσαρκάστηκε για τα κιλά της με τον πιο αστείο τρόπο:«Ίσως τελικά είναι καλό που έχω λίγα παραπάνω κιλά», είπε σαν αιτιολογία που δεν έχει νιώσει ακόμη το αίσθημα της πείνας. Είναι φουλ ακομπλεξάριστη και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πολύ.

Δεν χρειάζεται να σου πούμε φυσικά πως αντέδρασε το Twitter σε όλο αυτό, θα το δεις μόνη σου λίγο παρακάτω! Εμάς πάντως το αγαπημένο μας tweet από όσα είδαμε, ήταν αυτό που έκανε ένας χρήστης για την επιλογή της ομάδας να αφήσει την «Ντινάρα» μας στον πάγκο.

Την βασίλισσα δεν θα την βάζεις πάγκο... ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ #survivorGR

— Exe_Cute_Me (@Exe_Cute_Me) January 29, 2018

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved