Αλέξι Λουμπομίρσκι: Γαλαζοαίματος φωτογράφος στον γάμο του Πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle
Lifestyle

Αλέξι Λουμπομίρσκι: Γαλαζοαίματος φωτογράφος στον γάμο του Πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle

Ο Αλέξι Λουμπομίρσκι είναι ο άνθρωπος που επέλεξαν σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Ανακτόρων του Κένσινγκτον ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για να απαθανατίσει με τον φακό του την τελετή του γάμου τους, στον Πύργο του Ουίγδσορ, στις 19 Μαΐου.

«Δεν θα μπορούσα να νιώθω περισσότερο ενθουσιασμό και τιμή που θα φωτογραφίσω αυτό το ιστορικό γεγονός. Έχοντας κάνει τις φωτογραφίες του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι και της κυρίας Μαρκλ, με χαροποιεί τόσο πολύ ότι θα γίνω ξανά μάρτυρας του επόμενου κεφαλαίου αυτής της υπέροχης ιστορίας αγάπης», δήλωσε ο 42χρονος φωτογράφος, ο οποίος είναι επίσης γαλαζοαίματος, (έχει καταβολές από τη βασιλική οικογένεια της Πολωνίας) και φέρει τον τίτλο του πρίγκιπα. Έχει γράψει και βιβλίο με τίτλο «Πριγκιπικές συμβουλές για μία χαρούμενη ζωή».

Γεννημένος στην Αγγλία από Αγγλοπερουβιανή μητέρα και Γαλλοπολωνό πατέρα, σε ηλικία οκτώ ετών μετακόμισε στη Μποτσουάνα με τη μητέρα του και τον πατριό του, ο οποίος και του χάρισε την πρώτη του φωτογραφική μηχανή σε ηλικία 11 ετών. Η αγάπη του για τη φωτογραφία δυνάμωσε όταν ταξίδευε στο Περού όσο ήταν στο κολλέγιο. Αφού γνώρισε τον θρυλικό φωτογράφο μόδας Μάριο Τεστίνο, ο οποίος είχε τραβήξει τις φωτογραφίες του αρραβώνα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο Αλέξι πέρασε τέσσερα χρόνια ως βοηθός του στο Παρίσι, προτού ξεκινήσει τη δική του εντυπωσιακή καριέρα με φωτογραφίες για τα μεγαλύτερα περιοδικά του είδους παγκοσμίως, έχοντας κάνει εξώφυλλα με πολλούς διάσημους σταρ.

Πηγή: Καρφί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved