Mom Makeover: Το μυστικό των διάσημων μαμάδων, μετά την εγκυμοσύνη!
Lifestyle

Mom Makeover: Το μυστικό των διάσημων μαμάδων, μετά την εγκυμοσύνη!

Αναρωτιέστε πώς οι διάσημες μαμάδες επανέρχονται άμεσα μετά τον τοκετό και το σώμα τους φαίνεται αψεγάδιαστο; Επιτέλους η λύση που ονομάζεται Mom Makeover® ήρθε μόλις στην Ελλάδα από την Αμερική, για να αποκαταστήσει πλήρως όσα φαίνονται -δηλαδή το σώμα και το πρόσωπο- αλλά και εκείνα που δεν φαίνονται, όπως η γεννητική περιοχή.

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι ο τοκετός αφήνει κατάλοιπα μόνο στο σώμα! Η αλήθεια είναι ότι επηρεάζεται σημαντικά και το πρόσωπο, αλλά και η γεννητική περιοχή, δημιουργώντας τόσο ψυχολογικά, όσο και καθημερινά λειτουργικά προβλήματα στη γυναίκα.

Οι αλλαγές στο σώμα
Όσο και αν έχουμε φροντίσει το δέρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι δεδομένο ότι θα εμφανιστούν ραγάδες μετά την απώλεια των κιλών στην κοιλιά ή τους γλουτούς. Παράλληλα, μετά την εγκυμοσύνη αρκετές γυναίκες παρατηρούν επίμονο τοπικό λίπος, ακόμα και σε περιοχές που δεν είχαν πριν. Η χαλάρωση της κοιλιάς, η ξαφνική εμφάνιση ή η επιδείνωση της κυτταρίτιδας και η αύξηση του σωματικού βάρους, που δεν μπορεί να μειωθεί με μία απλή δίαιτα, είναι μόνο μερικά από τα κατάλοιπα του τοκετού στο σώμα της μητέρας.

Οι αλλαγές στη γεννητική περιοχή
Ένας φυσιολογικός τοκετός αφήνει συνήθως μία χαλάρωση κόλπου στη γυναίκα, γεγονός που προκαλεί συχνές κολπίτιδες, μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση από τον σύντροφο ακόμα και ακράτεια πρώτου βαθμού σε πολύ νεαρές γυναίκες. Αυξημένη τριχοφυΐα ή ακόμα και σκούρες κηλίδες στη γεννητική περιοχή, αποτελούν μερικά από τα συχνά αισθητικά προβλήματα μετά τον τοκετό.


Μέχρι σήμερα λοιπόν, η σύγχρονη μητέρα που ήθελε να αποκαταστήσει ότι άφησε στο σώμα ή στη γεννητική της περιοχή ο τοκετός, θα έπρεπε να επισκεφθεί 2 ή και 3 διαφορετικούς γιατρούς, ξοδεύοντας πολύ χρόνο και χρήμα. Σήμερα όμως, ήρθε το Mom Makeover® για να δώσει την απόλυτη λύση.

Τι προσφέρει το
MOM MAKEOVER®

Μία ομάδα εξειδικευμένων Πλαστικών Χειρουργών, Δερματολόγων, Γυναικολόγων και Ψυχολόγων, με επικεφαλής τον Dr. Ναούμ, αναλαμβάνουν να καταρτίσουν το πλήρως εξατομικευμένο πλάνο αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, ανάλογα με τις δικές της ανάγκες! Η μητέρα μπορεί να βρει μία πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων ή μη επεμβατικών λύσεων, για να αντιμετωπίσει τα λειτουργικά ή αισθητικά προβλήματά της. Ανάμεσα στις επεμβατικές χειρουργικές λύσεις βρίσκονται η κοιλιοπλαστική για την αποκατάσταση της κοιλιάς, η αποκατάσταση και ανόρθωση στήθους, η κολποπλαστική για τη μείωση του εύρους του κόλπου κ.α.
Παράλληλα, στο Mom Makeover® η ομάδα των ιατρών μπορεί να προτείνει και μη επεμβατικές λύσεις, με θεραπείες που πραγματοποιούνται στο ιατρείο για την εξάλειψη των κόκκινων ή λευκών ραγάδων και της τομής από την καισαρική, για την αντιμετώπιση του συγκεντρωμένου τοπικού λίπους στην κοιλιά, για την απώλεια συνολικού βάρους και τη σμίλευση των γλουτών, για την αντιμετώπιση της ακράτειας πρώτου βαθμού ή της ελαφριάς χαλάρωσης κόλπου που δεν απαιτεί χειρουργείο, με το επαναστατικό laser Vagitense, καθώς και για την εξάλειψη των πανάδων ή της τριχοφυΐας στο πρόσωπο, που συνήθως εμφανίζονται μετά τον τοκετό.

Τα καλά νέα
Όπως ακριβώς γίνεται στην Αμερική, έτσι πλέον και στην Ελλάδα, η σύγχρονη μαμά εμπιστεύεται ένα team ειδικών και σε έναν εξειδικευμένο χώρο πραγματοποιεί όλες τις χειρουργικές ή μη χειρουργικές επεμβάσεις που την αφορούν. Έτσι, δεν χρειάζεται να σπαταλήσει πολλά χρήματα σε διάφορους γιατρούς, δεν ξοδεύει πολύ χρόνο μακριά από τις υποχρεώσεις της και μπορεί να αποκτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση, δείχνοντας ακόμα καλύτερη από ότι ήταν πριν σε χρόνο μηδέν!

Δείτε περισσότερα για το MOM MAKEOVER στο video που ακολουθεί:

Mom Makeover® Λ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών 22ος όροφος. Τηλ: 210 8835100 / www.mommakeover.gr / www.nikosnaoum.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved