Γαλαζοαίματος γάμος με άρωμα από Ελλάδα! Παντρεύονται η πριγκίπισσα και ο δικηγόρος!
Lifestyle

Γαλαζοαίματος γάμος με άρωμα από Ελλάδα! Παντρεύονται η πριγκίπισσα και ο δικηγόρος!

Στον απόηχο ενός από τους πιο λαµπερούς πριγκιπικούς γάµους της χρονιάς, αυτόν του πρίγκιπα Χάρι µε τη Μέγκαν Μαρκλ, δεν αποκλείεται σύντοµα να ακούσουµε για άλλο ένα κάλεσµα βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, µιας και η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του Αννας-Μαρίας, σκέφτεται σοβαρά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας µε τον εδώ και περίπου δυόµισι χρόνια σύντροφό της Μάθιου Κουµάρ.

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόµενο δικηγόρο, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες, όπου και γνώρισε την όµορφη ηθοποιό, µιας και εκείνη έχει εγκατασταθεί εκεί τα τελευταία έξι χρόνια. Ο Μάθιου αποφοίτησε από την κορυφαία νοµική σχολή La Verne της Καλιφόρνιας και ειδικεύεται στις αγωγές αποζηµειώσεων των θυµά των φυσικών καταστροφών.

Έχει συνεργαστεί µε κορυφαία δικηγορικά γραφεία και αυτόν τον καιρό εργάζεται στον κορυφαίο όµιλο νοµικών υπηρεσιών Kreindler. Σύµφωνα µε την εφηµερίδα «El Mundo», ο Μάθιου έχει γνωρίσει την οικογένεια της αγαπηµένης του και ήδη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις µε τα αδέλφια της Θεοδώρας, κυρίως τον Φίλιππο µε τον οποίο είναι πιο κοντά ηλικιακά.

Αυτό, σύµφωνα και µε τη γερµανική «Bunte», ήταν και το πρώτο «σηµάδι» ότι οι δυο τους βλέπουν σοβαρά αυτή τη σχέση. Ο έρωτας του ζευγαριού άρχισε να βλέπει τα φώτα της δηµοσιότητας τον Μάιο του 2016, όταν οι δυο τους παρευρέθησαν στον γάµο φίλων τους από την Ινδία. Λίγους µήνες µετά, η Θεοδώρα ανέβασε πολύ όµορφα τρυφερά ενσταντανέ τους από ένα ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη.

Από τότε, οι δυο τους είναι αχώριστοι και µάλιστα τα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς εκείνος γνώρισε τα αδέλφια της σε οικογενειακή γιορτή. Και εφόσον πλέον όλοι γνωρίζουν γι’ αυτή τη σχέση, κάνουν µαζί και επίσηµες δηµόσιες εµφανίσεις, µε τον Μάθιου να συνοδεύει τη σύντροφό του στις κοινωνικές υποχρεώσεις της. Οπως συνέβη τον Φεβρουάριο του 2017, όταν το ζευγάρι βρέθηκε στον γάµο των καλών φίλων της Θεοδώρας, της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιµού, που έγινε στο Λονδίνο. Η Θεοδώρα, γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια, στις 9 Ιουνίου στο Λος Άντζελες, δείχνοντας πιο ευτυχισµένη από ποτέ, έχοντας στο πλευρό της, τον αγαπηµένο της και τους φίλους τους.

Οι φήµες ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε τροχιά γάµου άρχισαν να φουντώνουν όταν πέρυσι τον Αύγουστο η πριγκίπισσα Θεοδώρα έφερε τον αγαπηµένο της στην Ελλάδα για να του γνωρίσει τις οµορφιές της χώρας µας. Αφού πέρασαν µαγικές στιγµές σε Μύκονο και Σαντορίνη, οι δυο τους κατέληξαν στο Πόρτο Χέλι για να περάσουν λίγες ακόµη ηµέρες µαζί µε τους γονείς της και κάποια από τα αδέλφια της, που επίσης βρίσκονταν εκεί για διακοπές.

Παρά το γεγονός ότι δεν κρύβει την προσωπική της ευτυχία, η πριγκίπισσα Θεοδώρα θέλει να τηρεί πιστά το βασιλικό πρωτόκολλο, γι’ αυτό και στις πρόσφατες εκδηλώσεις για τον εορτασµό των 50ών γενεθλίων του εξαδέλφου της, πρίγκιπα Φρεντερίκ της Δανίας, στην Κοπεγχάγη δεν παρευρέθη µε τον σύντροφό της αλλά µόνη, συνοδευόµενη από τον µικρότερο αδελφό της Φίλιππο σύμφωνα με τη Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved