Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Όλες οι λεπτομέρειες
Lifestyle

Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Όλες οι λεπτομέρειες

Όσοι γνωρίζουν καλά τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, αναφέρουν πως μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες του ήταν να δει ντυμένη νύφη την κόρη του Θεοδώρα, το τέταρτο από τα πέντε παιδιά του. Και όπως φαίνεται η αντίστροφη μέτρηση για τη στιγμή αυτή ξεκίνησε.

Η Θεοδώρα που γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1983 στο Λονδίνο και μια από τις νονές της είναι η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας, αν και συνηθίζει να κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική της ζωή, βρήκε τον πρίγκιπα των ονείρων της. Εδώ και 2,5 περίπου χρόνια ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού δικηγόρου Μάθιου Κουμάρ, με την ευτυχία να είναι ξεκάθαρα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της. Από την πρώτη στιγμή που τον αντίκρισε ένιωσε την καρδιά της να χτυπά δυνατά, με εκείνον να την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Κάθε φορά που η Θεοδώρα βυθίζεται στην αγκαλιά του, εκτοξεύεται όταν έβδομο ουρανό ευγνωμονώντας τον Θεό που τον έστειλε στον δρόμο της. Ο έρωτας του ζευγαριού έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016 όταν έδωσαν το «παρών» σε γάμο φίλων τους από την Ινδία. Όλοι τότε έκαναν λόγο για δυο απόλυτα ερωτευμένους νέους, ενώ λίγους μήνες αργότερα η Θεοδώρα είχε ανεβάσει στα social media τρυφερές φωτογραφίες από ένα ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη.

Το ζευγάρι μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό της καθημερινότητας του. Παρότι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι αυξημένες -η Θεοδώρα ασχολείται με την υποκριτική, ενώ ο Μάθιου είναι ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος με ειδικότητα στις αγωγές αποζημιώσεων των θυμάτων των φυσικών καταστροφών- βρίσκουν τον απαραίτητο χρόνο για να αφιερώσουν στη σχέση τους. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή που η οικογένεια Γλύξμπουργκ γνώρισε τον Μάθιου ενθουσιάστηκαν μαζί του, αφού κατάλαβαν πως κάνει την κόρη τους πραγματικά ευτυχισμένη. «Τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και η σύζυγος του Άννα Μαρία έδωσαν αμέσως τις ευχές τους στο ζευγάρι, αφού έναν τέτοιο γαμπρό ονειρεύονταν πάντα για την κόρη τους», αναφέρει χαρακτηριστικά πρόσωπο της τέως βασιλικής οικογένειας. Εκτός από τα πεθερικά του άλλωστε, ο Μάθιου διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τα αδέρφια της Θεοδώρας, κυρίως με τον Φίλιππο με τον οποίο είναι πιο κοντά ηλικιακά. Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο έντονα ακούγεται πως το ζευγάρι βρίσκεται σε τροχιά γάμου, αφού πλέον είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα. Το γεγονός μάλιστα ότι πέρυσι τον Αύγουστο η Θεοδώρα ήρθε μαζί με τον Μάθιου στην Ελλάδα για διακοπές, με προορισμό τους τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και το Πόρτο Χέλι έκανε τις φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας να φουντώσουν. Λέγεται μάλιστα πως ο γάμος τους προγραμματίζεται για το επόμενο καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να λάβει χώρα στην Ελλάδα. «Ο Μάθιου ξέρει πως η Ελλάδα κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, γι' αυτό και θέλει η ημέρα του γάμου τους να είναι έτσι ακριβώς όπως την έχει φανταστεί», αναφέρει χαρακτηριστικά φιλικό τους πρόσωπο.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved