Lady Kitty Spencer: Ο εθισμός με το Instagram και το μόντελινγκ
Lifestyle

Lady Kitty Spencer: Ο εθισμός με το Instagram και το μόντελινγκ

Η πρωτότοκη κόρη του ένατου κόμη Spencer, Kitty Spencer, πρόσφατα υπόγραψε νέο συμβόλαιο στη βιομηχανία της μόδας ως νέα πρέσβειρα του οίκου Βνlgari.

Δεν της αρέσει να παρακολουθεί αγώνες ιππασίας, αντιθέτως τρελαίνεται να βλέπει τηλεοπτικές σειρές στο Νetflix (το «Girls» είναι το αγαπημένο της), ενώ ξέρει όλες τις ατάκες από το «Friends» και το «Ηouse οf Cards».

Τον Σεπτέμβριο του 2016 περπάτησε στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Έχει κάνει εξώφυλλο στη «Vogue» με τη μεγαλύτερη ισχύ πλέον, την ιαπωνική. Φυσικά, ήταν «πρωθιέρεια» στο χριστουγεννιάτικο σόου των Dolce & Gabbana το 2017 στα «Ηarrods». Φέτος, περπάτησε στην πασαρέλα των Ιταλών στο σόου Secret & Diamonds, ενώ τον Μάιο έκλεισε το συμβόλαιο με την Βvlgari.

Δεν όμως απλά ένα μοντέλο. Η Kitty διαθέτει πτυχίο Ψυχολογίας, Πολιτικών Επιστημών και Φιλολογίας. Είναι επίσης πρέσβειρα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Centrepoint που βοηθά τους άστεγους νέους και τον Ιούνιο του 2017 κατάφερε να συγκεντρώσει 150.000 ευρώ για τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Elton John AIDS Foundation. Παράλληλα, έχει ιδρύσει την οργάνωση Give Us Time, που βοηθά ιούς Βρετανούς στρατιώτες να επανέλθουν στην κανονική ζωή και να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τις οικογένειες τους. Για τη συγκεκριμένη δράση έχει εκφωνήσει μάλιστα λόγο στη Βουλή των Λόρδων.

Μπορείς εύκολα να τη χαρακτηρίσεις και influencer με παραπάνω από 431.000 followers, επειδή μάλλον ποστάρει φωτογραφίες από τις διακοπές της με μπικίνι σε εξωτικές παραλίες, από το Σεν Τρόπε μέχρι την Αυστραλία.

Η λαίδη Kitty Spencer και η Μαρία-Ολυμπία είναι δύο από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του οίκου D&G για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Για τις ανάγκες της φωτογράφησης της συλλογής, ο οίκος είχε ταξιδέψει στη Βενετία. Πρόσφατα φωτογραφήθηκαν αμφότερες στην Times Square για λογαριασμό της «Vogue» Βραζιλίας. Φυσικά η λαίδη Kitty Spencer δημοσίευσε βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφησης και εικόνες από την προετοιμασία της.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved