Χουφτώματα γαλαζοαίματων στο φεστιβάλ ιπποδρομιών
Lifestyle

Χουφτώματα γαλαζοαίματων στο φεστιβάλ ιπποδρομιών

Δημόσια χάδια και φιλιά για το ζευγάρι!

Σαν στο σπίτι τους ένιωσαν η εγγονή της βασίλισσας, Ζάρα Φίλιπς και ο σύζυγος της Μάικ Τίνταλ στο ετήσιο φεστιβάλ ιπποδρομιών του Gatcombe Park.

Το ζευγάρι, ξεχνώντας κάμερες και φωτογράφους, επιδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου, για τα δεδομένα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, επίδειξη τρυφερότητας, που άρχισε με φιλιά και κατέληξε σε χουφτώματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Ζάρα και ο σύζυγος της, οι οποίοι έγιναν για δεύτερη φορά γονείς πριν από μερικές εβδομάδες, συνοδεύονταν από τη μεγαλύτερη κόρη τους Μία, αλλά και από τη μητέρα της, πριγκίπισσα Αννα, ωστόσο συμπεριφέρονταν λες και ήταν μόνοι... στη γη, αγγίζοντας ο ένας τα οπίσθια του άλλου κατά επανάληψη.

Παρά το γεγονός ότι η Ζάρα είναι χαμηλά, στη 17η θέση της σειράς διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ως μέλος της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας οφείλει να ακολουθεί κάποιους άτυπους κανόνες συμπεριφοράς που ισχύουν για όλους τους γαλαζοαίματους και απαγορεύουν -μεταξύ άλλων- τις διαχύσεις σε δημόσιους Χώρους. - Το ζευγάρι αποκάλυψε πρόσφατα στους «Sunday Times» ότι είχε περάσει μια αρκετά δύσκολη περίοδο τα τελευταία χρόνια, καθώς στην προσπάθεια του να αποκτήσει δεύτερο παιδί ήρθε αντιμέτωπο με δύo αποβολές, που το επηρέασαν πολύ ψυχολογικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved