Λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz αρραβωνιάστηκε και περιμένει το πρώτο του παιδί!
Lifestyle

Λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz αρραβωνιάστηκε και περιμένει το πρώτο του παιδί!

Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης όχι μόνο αρραβωνιάστηκαν αλλά περιμένουν και το πρώτο τους παιδί... 

Ο λόγος για τον γνωστό σχεδιαστή µόδας Νίκο Κριθαριώτη και την όµορφη αγαπηµένη του, την επιχειρηµατία στον χώρο της υπόδυσης Ναστάζια Δαρίβα, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο σηµαντικό βήµα στη σχέση τους.

Αφορµή στάθηκε η ξαφνική εγκυμοσύνη της ξανθιάς καλλονής, που ουσιαστικά υπήρξε και το έναυσµα για να πάρουν σηµαντικές αποφάσεις για το κοινό τους µέλλον. Η εγκυµοσύνη της Ναστάζια ψιθυριζόταν εδώ και εβδοµάδες στους κοσµικούς κύκλους της Αθήνας, όµως ούτε εκείνη αλλά ούτε και ο σύντροφός της διέψευδαν ή επιβεβαίωναν το οτιδήποτε στο φιλικό τους περιβάλλον.

Όπως αποδείχθηκε, ήθελαν να κάνουν την επίσηµη ανακοίνωση πρώτα στον στενό οικογενειακό τους κύκλο και ύστερα να µοιραστούν αυτή τη χαρά τους µε τους φίλους τους. Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, η αδελφή του γοητευτικού σχεδιαστή και διάσηµη για τις δηµιουργίες της και στο εξωτερικό, Σήλια Κριθαριώτη, οργάνωσε µια πολύ ζεστή οικογενειακή βραδιά στη βίλα που διαθέτει µε τον σύζυγό της, τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο, στο Λαγονήσι.

Εκεί, το προσεγµένο µενού είχε ετοιµάσει ο πολλά υποσχόµενος σεφ Νίκος Κουλούσιας, ο οποίος πριν από λίγους µήνες είχε επιµεληθεί, µεταξύ πολλών ακόµη διάσηµων σεφ, το µενού του γάµου του πρίγκιπα Χάρι µε τη Μέγκαν Μαρκλ στο Λονδίνο. Μεταξύ... τυρού και αχλαδίου, λοιπόν, ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια ∆αρίβα ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους και φυσικά την εγκυµοσύνη της νεαρής και πολύ ταλαντούχας επιχειρηµατία, η οποία δεν κρύβει την ευτυχία της γι’ αυτή την τόσο όµορφη εξέλιξη στη ζωή της.

Το ίδιο όµως ισχύει και για τον σύντροφό της, καθώς ένα παιδί έλειπε από τη ζωή τους για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Φυσικά, το ζευγάρι εκείνο το βράδυ δέχθηκε τις ευχές όλων των δικών του ανθρώπων και ειδικά της Σήλιας Κριθαριώτη, που ήξερε πόσο ευτυχισµένος είναι ο αδελφός της στο πλάι της συντρόφου του. Ακόµα είναι πολύ νωρίς για να ορίσει το ζευγάρι ηµεροµηνία γάµου, ενώ άγνωστο παραµένει το αν οι δυο τους έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν τη γνωστή συνταγή που ακολουθούν πολλοί ερωτευµένοι τα τελευταία χρόνια, δηλαδή πρώτα πολιτικό γάµο για να αποφευχθεί η γραφειοκρατία µε την αναγνώριση του µωρού και αργότερα θρησκευτικός γάµος και βάφτιση µαζί.

Το σίγουρο, όµως, είναι πως η Ναστάζια, η οποία δηλώνει εδώ και χρόνια θαυµάστρια των νυφικών -και όχι µόνοδηµιουργιών της αδελφής του συντρόφου της, θα εµπιστευτεί τη Σήλια Κριθαριώτη για να λάµπει την πιο όµορφη ηµέρα της ζωής της.

Φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved