Η Αθηνά Ωνάση σε νοσοκομείο του Βελγίου την παραμονή του γάμου του Αλβάρου – Βιώνει κατάθλιψη
Lifestyle

Η Αθηνά Ωνάση σε νοσοκομείο του Βελγίου την παραμονή του γάμου του Αλβάρου – Βιώνει κατάθλιψη

Η Αθηνά Ωνάση πέρασε δύσκολες στιγμές βλέποντας παντού φωτογραφίες από τον γάμο του πρώην συντρόφου της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο με τη Ντενίζ Σεβέρο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, η εισαγωγή της «χρυσής» κληρονόμου στο νοσοκομείο ήταν αποτέλεσμα της έντονης ψυχολογικής πίεσης που δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα, λόγω ίου γάμου του πρώην συζύγου της με τη δημοσιογράφο και του κατακλυσμού φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρώτη την επίσκεψη στην Παναγία, στο «Βατικανό» της Πορτογαλίας.

Η Ωνάση επίσης πληροφορήθηκε τη «δηλητηριώδη» ανάρτηση της νέας πλέον συζύγου του Αλβάρο «Ευλογημένοι και προστατευμένοι», εννοώντας φυσικά από τη «χρυσή» κληρονόμο. Εδώ και δύο μήνες, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η ψυχολογία της τελευταίας κληρονόμου της δυναστείας των Ωνάσηδων δεν είναι καθόλου καλή. Δεν θέλει να μιλάει σχεδόν με κανέναν και δεν έχει όρεξη για τίποτα, γι' αυτό άλλωστε και έχει χάσει αρκετά κιλά. Πολλοί είναι αυτοί που συνδυάζουν τη συμπεριφορά της Αθηνάς με εκείνη της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση, μετά το διαζύγιο της από τον Τιερί Ρρυσέλ. Υπάρχουν όμως δύο βασικές διαφορές: Η Αθηνά σε αντίθεση με τη Χριστίνα δεν πάσχει από βουλιμία και κατά, δεύτερον, η Αθηνά ακολουθεί υγιεινή διατροφή και δεν συμπαθεί καθόλου το αλκοόλ, σε αντίθεση με τη μητέρα της. Βέβαια και σύμφωνα πάντα με τα διεθνή δημοσιεύματα, οι αϋπνίες ταλαιπωρούν την Αθηνά, όπως συνέβαινε και με τη μητέρα της. Η Αθηνά Ωνάση λοιπόν εισήχθη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Βελγίου με έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα. Αμέσως έγιναν εξετάσεις και οι γιατροί της σύστησαν να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να σταματήσει να διαβάζει δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον πρώην σύζυγο της. Κάτι που ούτως ή άλλως προσπαθούσε να εφαρμόσει η Ωνάση μετά από σχετικές συμβουλές ψυχοθεραπευτή, έχοντας απαγορεύσει στα ελάχιστα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό περιβάλλον της να αναφέρουν έστω και τα ονόματα του Αλβάρο και της νέας συζύγου του, Ντενίζ Σεβέρο. Πάντως, ένας ακόμη λόγος της κατάθλιψης που βιώνει η Αθηνά Ωνάση είναι και η κόρη του Αλβάρο, Βίβιαν. Η Ωνάση μεγάλωσε τη μικρή σαν να είναι δικό της παιδί παρέχοντας της σε όλα τα εφόδια σε διαβίωση και σε σπουδές αλ/ά και στο να γίνει πολύ καλή ιππέας. Αμέσως όμως μετά το διαζύγιο η μικρή τής μίλησε με πολύ σκληρά λόγια, λέγοντάς της πως δεν την ένιωσε ποτέ σαν πραγματική μητέρα της και δηλώνοντας πως δεν θέλει να έχουν καμία επικοινωνία. Αυτό όμως που την εξόργισε ακόμη περισσότερο ήταν το γεγονό5 ότι με δικά της χρήματα, τα 11 εκατομμύρια δολάρια που πήρε ο Αλβάρο, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο τους, πληρώθηκε ο χλιδάτος γάμος του.

Και πάνω απ' όλα, δεν ξεχνά το γράμμα που άφησε πίσω του η πρώτη γυναίκα του Αλβάρο και μητέρα της Βίβιαν, η Σιμπέλ Ντόρσα, λίγο πριν αυτοκτονήσει, όπου τη5 έλεγε ότι δεν θα νιώσει ποτέ την πραγματική αγάπη και πως ο Αλβάρο είναι δίπλα της μόνο για τα λεφτά της. Τότε είχε πιστέψει τα Λόγια του συζύγου της ότι αυτά ήταν τα λόγια μιας πληγωμένης γυναίκας που δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ο ίδιος ήταν μαζί της. Από την άλλη, για το μόνο που δεν μετανιώνει η Αθηνά Ωνάση είναι για την απόφαση που πήρε για μόνιμη μετεγκατάσταση της από τη Βραζιλία στο Βέλγιο, καθώς θεωρεί πως όλο αυτό μπορεί να τη βοηθήσει να ξεχάσει πιο γρήγορα και επίσης της ταιριάζει περισσότερο ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved