Το παλάτι του Κένσινγκτον… έριξε πόρτα στην ετεροθαλή αδελφή της Μέγκαν
Lifestyle

Το παλάτι του Κένσινγκτον… έριξε πόρτα στην ετεροθαλή αδελφή της Μέγκαν

Η Σαμάνθα Μάρκλ, ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, «έφαγε πόρτα» στο παλάτι του Κένσινγκτον, όταν εκείνη εμφανίστηκε απρόσκλητη και απαιτούσε να δει τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι.

Η 53χρονη, η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και είναι καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα, ταξίδεψε με τον σύζυγό της από την Αμερική στο Λονδίνο για να δει τη Δούκισσα του Σάσεξ. Σκοπός της αιφνιδιαστικής επίσκεψης ήταν να μιλήσουν για τον πατέρα τους, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος δεν προσκλήθηκε στον γάμος της Μέγκαν και του Χάρι.

Ωστόσο, στην είσοδο του παλατιού δεν της επιτράπηκε η είσοδος καθώς δεν είχε ειδοποιήσει για την επίσκεψή της. Ούτε το γραπτό σημείωμα που είχε γράψει η Σαμάνθα στην ετεροθαλή αδερφή της δεν έγινε δεκτό από τον φύλακα της εισόδου.

Εκείνη όμως δεν πτοήθηκε και εθεάθη να ψωνίζει μάσκες με τα πρόσωπα της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι σε μαγαζί με τουριστικά είδη!
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ εκτίθεται από την οικογένειά της. Από τη στιγμή που δεν έλαβαν την πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο, τα μέλη της οικογένειας του πατέρα της έχουν βάλει στόχο να φέρουν σε δύσκολη θέση τόσο αυτήν όσο και το παλάτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved