Η Μόνικα Λεβίνσκι μιλάει για τον… θρυλικό λεκέ
Lifestyle

Η Μόνικα Λεβίνσκι μιλάει για τον… θρυλικό λεκέ

 Η Μόνικα Λεβίσνκι για πρώτη φορά μιλάει για τον θρυλικό λεκέ που την έκανε να σκεφτεί την αυτοκτονία.

Είκοσι χρόνια μετά η Λεβίνσκι λύνει τη σιωπή της και αποκαλύπτει γιατί έφυγε από το γραφείο του Μπιλ Κλίντον με έναν… λεκέ στο φόρεμά της.
Ένα νέο ντοκιμαντέρ έρχεται να δώσει περισσότερο φως και πιπεράτες λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν, τότε, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

«Υπόθεση Κλίντον» είναι ο τίτλος και πρωταγωνίστρια σε αυτό… η Μόνικα Λεβίνσκι και αποκαλύπτει τον τρόπο, που έγινε ο περίφημος λεκές στο μπλε φόρεμά της, που αποδείχθηκε αδιάσειστο στοιχείο για τους ισχυρισμούς της. Δημοσιογράφος της New York Post είδε ένα επεισόδιο από το επίμαχο ντοκιμαντέρ και όσα μεταφέρει, είναι πραγματικά… πιπεράτα!
Εκείνο το βράδυ, ο Κλίντον τής είχε κάνει κάποια δώρα και στη συνέχεια ακολούθησαν οι πολύ προσωπικές στιγμές του παράνομου ζευγαριού, που σαν απόδειξή αυτών ήρθε και ο περίφημος λεκές. Η Λεβίνσκι υποστηρίζει ότι δεν είχε ιδέα ότι λεκιάστηκε το φόρεμά της, ενώ όταν είδε τη «ζημιά» νόμιζε πως ήταν… ντιπ σπανακιού!

Στο ντοκιμαντέρ περιγράφει με αρκετές λεπτομέρειες ακόμα και την ερωτική τους συνεύρεση στο μπάνιο του οβάλ γραφείου.

«Μετακομίσαμε στο μπάνιο και ήταν πιο οικεία. Υπήρξε κάποια προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα. Μέχρι τότε, πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του. Εκείνο το βράδυ ανασηκώθηκα και του είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και μου είπε οκ. Έτσι, τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα και με αγκάλιασε. Κι έφυγα» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά η Λεβίνσκι.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved