Η adidas μας προ(σ)καλεί να απελευθερώσουμε το πάθος μας για γυμναστική!
Lifestyle

Η adidas μας προ(σ)καλεί να απελευθερώσουμε το πάθος μας για γυμναστική!

Εγώ δέχτηκα την πρόκληση - εσείς;

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου,

Δε φαντάζεστε πόση χαρά νιώθω που σιγά σιγά επανέρχεται το σώμα μου μετά τη γέννα και μπορώ να φροντίζω πιο άνετα το μπέμπη αλλά και να κάνω γυμναστική που ξέρετε για μένα πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή μου! Προσπαθώ πάντα μέσα από το blog μου να σας μεταδίδω αυτή τη χαρά και την ευεξία που νιώθω με την άσκηση και τη σωστή διατροφή και να σας παροτρύνω να ακολουθήσετε και εσείς αυτό τον τρόπο ζωής!

Πριν λίγες μέρες η αγαπημένη μας adidas σε συνεργασία με την INTERSPORT διοργάνωσε για άλλη μια φορά μια φοβερή wellness day για εμάς τις γυναίκες όπου πραγματοποιήθηκε μάθημα Yogilates αλλά και ένα πιο δυναμικό Power Training πρόγραμμα από τις FitVP, τη Βίβιαν Δράκου και την Πόλυ Χατζόγλου, για να παρακολουθήσει η καθεμιά αυτό που της αρέσει!

IMG 20181205 WA0001

Ξεδιψάσαμε με detox χυμούς, δοκιμάσαμε χειροποίητες μπάρες ενέργειας και υπήρχαν hair και nail experts για να μας περιποιηθούν και να χαλαρώσουμε. Αυτό όμως που ξεχώρισα και με έκανε να νοιώσω πραγματικά οικεία, ήταν το tattoo station που είχε στήσει η adidas στο χώρο, με άκρως inspirational μηνύματα που σε έβαζαν κατευθείαν στο κλίμα και σε προετοίμαζαν για να “Release your passion” για τη γυμναστική. Για όλες εμάς που η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, τα συγκεκριμένα μηνύματα μας ενέπνεαν ώστε να «γιορτάσουμε» ουσιαστικά το πάθος μας τονώνοντας ακόμα περισσότερα την αυτοπεποίθησή μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved