Γουλανδρή – Νιάρχου: Έτσι περνάνε τις ημέρες των Χριστουγέννων
Lifestyle

Γουλανδρή – Νιάρχου: Έτσι περνάνε τις ημέρες των Χριστουγέννων

Με παππού τον Σταύρο Νιάρχο, έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ναυτιλίας και των επιχειρήσεων,

που τη δεκαετία του '50 ίδρυσε τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, επένδυσε στα Διυλιστήρια του Ασπρόπυργου, είχε μόνιμη θέση στη λίστα «Forbes» και διέθετε μια συλλογή έργων τέχνης, η Ευγενία Νιάρχου μεγαλώνοντας είχε σίγουρα ενδιαφέρουσες προσλαμβάνουσες. Εξίσου σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας της όμως είχε και η κληρονομιά του DΝΑ από την προγιαγιά της, την ισχυρή εκδότρια του περιοδικού «Harpers Bazaar», Γκλόρια Γκίνες, μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της εποχής της.

Η Μαριάννα Γουλανδρή, διαθέτει το physique Χολιγουντιανής σταρ και ένα όνομα που την κατατάσσει αυτόματα στις jet setters της επόμενης γενιάς. Αν και ξεκίνησε σχεδιάζοντας μαγιό, στη συνέχεια επέκτεινε τη διεθνή επιχειρηματική της δράση με τη δημιουργία και κοσμημάτων. Τα δύο κορίτσια ανατρέχουν στο παρελθόν.

«Από τα αγαπημένα μου κομμάτια που πρωτοφόρεσα ήταν ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια Channel της μητέρας μου. Μου αρέσει να φορώ κοσμήματα της που έχει επιλέξει καθώς έχει ιδιαίτερο γούστο, και δεν σας κρύβω ότι είναι κάτι που κάνω μέχρι σήμερα», εξομολογείται η Μαριάννα Γουλανδρή, και δίνει τη σκυτάλη στην Ευγενία: «Το πρώτο κόσμημα που θυμάμαι ήταν ένα μικρό χρυσό βραχιόλι με έναν χαραγμένο άγγελο και την ημερομηνία της γέννησης μου που μου έδωσε ο μπαμπάς μου. Υπήρχε και ο σταυρός της βάφτισης μου που φορούσα για προστασία. Το κομμάτι όμως που πραγματικά αγαπώ είναι ένα βραχιόλι φιδιών με μπλε σμάλτο από τον 19ο αιώνα που ανήκε στη γιαγιά μου. Εχω, επίσης, ένα παλιό γεωργιανό ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια και κρεμαστά charms για καλή τύχη που μου έκαναν δώρο στα 21α γενέθλια μου».

Λόγω εποχής, κρατώντας ποτήρια παγωμένης σαμπάνιας και έχοντας χαλαρή διάθεση μίλησαν για ευχές, στολισμένα δέντρα και τις γιορτές. «Ανυπομονώ για τα Χριστούγεννα όλο τον χρόνο! Για τη διακόσμηση του δέντρου και του σπιτιού, για να τυλίξω τα δώρα, για να ψήσω μπισκότα... Ολα είναι μέρος της διασκέδασης. Φέτος βρήκα διακοσμήσεις δέντρων του 1950 που μου άρεσαν πολύ. Τα Χριστούγεννα πάντα τα περνάμε όλη η οικογένεια μαζί», αποκαλύπτει η Ευγενία Νιάρχου, και συνεχίζει:

«Την πρώτη μέρα του χρόνου καταγράφω όλους τους στόχους μου για το νέο έτος και αξιολογώ τον χρόνο που πέρασε, τι συνέβη και τι θα ήθελα να αλλάξω», λένε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved