Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στον "παράδεισο" του Βίκτωρ Ρέστη
Lifestyle

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στον "παράδεισο" του Βίκτωρ Ρέστη

Ένα Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Βίκτωρα Ρέστη στο Μαυροβούνιο πέρασε ο Ρώσος Πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι δυο άντρες γνωρίζονται προσωπικά, αφού ο Έλληνας εφοπλιστής έχει κάνει επενδύσεις στη Ρωσία. Όλα ήταν τέλεια και άρτια οργανωμένα ώστε να υποδεχθούν με ασφάλεια τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Μάλιστα λέγεται πως ο Βίκτωρας Ρέστης πλήρωσε έξτρα μεγάλη εταιρεία ιδιωτικής φύλαξης, καθώς όταν οι προσκεκλημένοι στο San Stefan είναι “υψηλού κινδύνου” τα μέτρα θα πρέπει να είναι δρακόντεια.

“Ήτα απίστευτη η κινητοποίηση. Αλλά αυτό είναι και το στοίχημα του κυρίου Ρέστη. Η αμεσότητα και η ταχύτητα αποτελούν τα μεγάλα στοιχήματα τόσο για τον ίδιο, όσο και για όλους εμάς τους συνεργάτες του. Δεν θα επέλεγαν το San Stefan κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες και stars του Χόλιγουντ αν δεν παρείχαμε τις καλύτερες προϋποθέσεις διαμονής και ασφάλειας. Το σημαντικότερο όμως είναι πως ήθελε ο ίδιος ο κύριος Ρέστης να υποδεχτεί τον Ρώσο ηγέτη. Ι δυο τους γνωρίζονται χρόνια τώρα καθώς η Ρωσία είναι μια χώρα, όπου ο όμιλος Ρέστη επενδύει τόσο σε real estate, όσο και σε εταιρείες ενέργειας και τεχνολογίας.” δήλωσε στενός συνεργάτης του εφοπλιστή.

Πηγή: Real


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved