Θεοδώρα-Μάθιου Κουμάρ: Πρόβα γάμου με άρωμα από... Bollywood!
Lifestyle

Θεοδώρα-Μάθιου Κουμάρ: Πρόβα γάμου με άρωμα από... Bollywood!

Στη µακρινή Ινδία βρέθηκαν πριν από µερικές ηµέρες η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, και ο αρραβωνιαστικός της, Μάθιου Κουµάρ

Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε τον περασµένο Νοέµβριο, ανακοινώνοντας τον επερχόµενο γάµο του, έκανε το εν λόγω υπερατλαντικό ταξίδι από το Λος Αντζελες στην πόλη Ντεχραντούν της βόρειας Ινδίας για να δώσει το «παρών» στην πιο ευτυχισµένη στιγµή δύο αγαπηµένων φίλων του.

Μάλιστα, η πριγκίπισσα Θεοδώρα συµµετείχε και στα έθιµα του γάµου, ενώ φόρεσε τις παραδοσιακές στολές των Ινδών, όπως και ο αρραβωνιαστικός της, θέλοντας να ζήσει µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιεροτελεστία του ινδικού γάµου. Ακόµα και τη βούλα-σήµα κατατεθέν των γυναικών της Ινδίας έβαλε στο µέτωπό της για να τιµήσει το µελλόνυµφο ζευγάρι.

Λίγο πριν από την τελετή, όπως ορίζει το έθιµο, ως µία από τις εξέχουσες προσκεκληµέ νες του γάµου, η Θεοδώρα πλησίασε τον γαµπρό και τον ευλόγησε! Η όµορφη ηθοποιός απαθανάτισε τις στιγµές αυτές, δείχνοντας ενθουσιασµένη από την ιδιαίτερη εµπειρία που έζησε µέσα από την ένωση των δύο φίλων της.

Το ίδιο ενθουσιασµένος έδειχνε και ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος χρειάστηκε να κάνει ένα διάλειµµα από τις αυξηµένες επαγγελµατικές του υποχρεώσεις µε το δικηγορικό γραφείο που διευθύνει στο Λος Αντζελες για να τιµήσει τους φίλους του. Υποψήφιος... γαµπρός και εκείνος, άλλωστε, ήθελε πολύ, όπως βέβαια και η πριγκίπισσα Θεοδώρα, να ζήσει από κοντά τις προετοιµασίες, µιας και σύντοµα πρόκειται και εκείνοι να παντρευτούν.

Λεπτοµέρειες για τον γάµο τους δεν έχουν γίνει ακόµα γνωστές, όµως, όπως σύμφωνα με τη Realnews, το µυστήριο πρόκειται να γίνει µέσα στο 2019 µε καλεσµένους εκπροσώπους από τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης. Ανάµεσά τους φυσικά και εκείνη της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ είναι νονά της Θεοδώρας, που από τα παιδικά της χρόνια, τότε που ζούσε ακόµα στο Χάµστεντ του Λονδίνου, έκανε στενή παρέα τόσο µε τον πρίγκιπα Γουίλιαµ όσο και µε τον πρίγκιπα Χάρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved