Meghan Markle: «Έριξε» παντόφλα στον Πρίγκιπα Harry
Lifestyle

Meghan Markle: «Έριξε» παντόφλα στον Πρίγκιπα Harry

Και με το δίκιο της, εδώ που τα λέμε.

Η Μέγκαν Μαρκλ «έφαγε» τον παιδικό φίλο του πρίγκιπα Χάρι, διότι τον συμβούλεψε να μην την παντρευτεί, υποστηρίζει το βρετανικό περιοδικό που είναι γνωστό σαν «κοινωνική Βίβλος».
Το «Tatler», όπως αναφέρει η espresso ισχυρίζεται ότι η δούκισσα του Σάσεξ ανάγκασε τον σύζυγο της να βγάλει από τη ζωή του τον κολλητό του, με τον οποίο είχαν κάνει τις μεγαλύτερες κραιπάλες όταν ο εκείνος ήταν εργένης. Οπως αναφέρει σε άρθρο που δημοσιεύεται στο τεύχος του Μαΐου, ο πρίγκιπας και ο κολλητός του, έγιναν αχώριστοι όταν πήγαιναν στο κολέγιο Ιτον.

Ο Ινσκιπ, που τώρα είναι τραπεζίτης, ήταν στο πλευρό του στο διαβόητο ταξίδι του στο Λας Βέγκας το 2012, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που απεικόνιζαν τον πρίγκιπα γυμνό σε πάρτι.

Ηταν επίσης μαζί του στο ταξίδι στην Κροατία, όταν φωτογραφήθηκε να βουτάει με τα ρούχα σε πισίνα νυχτερινού κέντρου. Ήταν τόσο καλοί φίλοι, που στον γάμο του Ινσκιπ στην Τζαμάικα το 2017 η Meghan έκανε μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις μαζί με τον πρίγκιπα Harry.

Ολα όμως άλλαξαν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύμα όταν η Μeghan έμαθε ότι ο τραπεζίτης παρότρυνε τον κολλητό του να μην την παντρευτεί. Από τότε με απόφαση της ο Ινσκιπ εξοστρακίστηκε από τον στενό κύκλο του Harry.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved