Μαρία-Ολυμπία: Η καταπληκτική ζωή της εγγονής του τέως που έγινε το απόλυτο fashion icon!
Lifestyle

Μαρία-Ολυμπία: Η καταπληκτική ζωή της εγγονής του τέως που έγινε το απόλυτο fashion icon!

Κανείς δεν περίμενε ότι η πιτσιρίκα που χανόταν στα φουστάνια της μαμάς της όταν ήταν μικρή και ντρεπόταν να ποζάρει στον φακό, τώρα είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της μόδας παγκοσμίως και η... ερωμένη των φλας, όχι μόνο στα πιο glam events μόδας αλλά και ποζάροντας για διεθνείς καμπάνιες μόδας κορυφαίων οίκων του εξωτερικού.


Προσφάτως, μάλιστα, η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, λάνσαρε και τη δική της σειρά γνωστής φίρμας υποδημάτων ποζάροντας η ίδια ως μοντέλο, καθώς διαθέτει και τις αναλογίες. Ψηλή, ξανθιά και με teatrale βλέμμα, η όμορφη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα στον λαμπερό κόσμο της μόδας παγκοσμίως.

Νονοί της 23χρονης κούκλας είναι η θεία της, πριγκίπισσα Αλεξία (αδελφή του πατέρα της), ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Δανίας.

Σπούδασε ιστορία, θέατρο, φωτογραφία και γραφιστική σε εσώκλειστο σχολείο στην Ελβετία με την ελπίδα να κάνει καριέρα στις τέχνες και τη μόδα. Μόλις στα 17 της χρόνια, βρέθηκε στο ατελιέ υψηλής ραπτικής του Οίκου Dior για να κάνει την πρακτική της και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Το 2016 και ενώ είχε ολοκληρώσει το σχολείο, βρέθηκε να φοιτά στο φημισμένο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη, την τέχνη της φωτογραφίας.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τη νεαρή καλλονή πριν από περίπου τρία χρόνια να είναι ζευγάρι με τον πρίγκιπα Χάρι, γιο του νονού της, κάτι που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε ενώ αντίθετα οι βασιλικοί κύκλοι διέψευδαν αυτού του είδους τα δημοσιεύματα θεωρώντας απίθανο ένα τέτοιο ειδύλλιο.
Από τότε, δεν έχει καταφέρει κανείς να μάθει για τους έρωτές της ενώ και η ίδια φροντίζει να κρατά την ερωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αδυναμίες
Η μεγάλη της αδυναμία είναι τα αδέλφια της και κυρίως ο μεγαλύτερος, ο Κωνσταντίνος αλλά και ο Αχιλλέας που την έχουν όμως και εκείνη σαν... πριγκίπισσα! Παρέα κάνει με τις ξαδέλφες της από την οικογένεια της μητέρας της και συγκεκριμένα με τα παιδιά των αδελφών της Μαρί Σαντάλ.
Λατρεύει τα ταξίδια και μπορεί τη μία μέρα να τη δει κανείς στη Νέα Υόρκη να απολαμβάνει τον καφέ της με συμφοιτητές της μιας και εκεί είναι η «βάση» της και την άλλη ημέρα να βρίσκεται στις Μπαχάμες για να κάνει διακοπές ή στην Ελλάδα να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, φιλοξενούμενη των παππούδων της Κωνσταντίνου και Άννας Μαρίας που ζουν μόνιμα στο Πόρτο Χέλι.

Δεν έκρυψε άλλωστε ποτέ πως η χώρα μας είναι ο αγαπημένος της προορισμός και μάλιστα φροντίζει κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια να γιορτάζει τα γενέθλιά της που είναι τον Ιούλιο, σε κάποιο ελληνικό νησί, με προτίμηση, βέβαια, τη Μύκονο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved