Κ. Αγγελίδης: Ο Γολγοθάς που ανεβαίνει από τα Χριστούγεννα του ’17 και το θαύμα που περιμένουν όλοι!

Κ. Αγγελίδης: Ο Γολγοθάς που ανεβαίνει από τα Χριστούγεννα του ’17 και το θαύμα που περιμένουν όλοι!

Παραμονή Χριστουγέννων 2017... Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βρίσκεται σε κάποιο λαμπερό event –από αυτά όπου πάντα πρωταγωνιστούσε- και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι.

Να βρεθεί κοντά στη σύζυγό του και τον 6χρονο γιο τους για να γιορτάσουν ως οικογένεια την επόμενη ημέρα. Όμως δεν επιστρέφει ποτέ! Ειδοποιούν την Εβελίνα Βαρσάμη πως κάτι σοβαρό έχει συμβεί στον σύζυγό της και τρέχει να κοντά του να δει τι συμβαίνει. Ατύχημα με τη μηχανή, της λένε. Όσο περνάει η ώρα όμως και μαθαίνει από τους θεράποντες γιατρούς του πως κάτι δεν πάει καλά, αρχίζει να ανησυχεί. Δύο μέρες μετά έρχονται και τα χειρότερα νέα που θα μπορούσε να ακούσει. Το χτύπημα είναι σοβαρό και είναι κυρίως στο κεφάλι.

Ο παρουσιαστής υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας. Στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη και κάνει συνεχώς προσευχές για να πάνε όλα καλά.

Τίποτα όμως δεν πάει τελικά καλά. Ο Κωνσταντίνος δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Μπορεί να μην έχασε τη μάχη για τη ζωή, όμως η ίδια η ζωή αρχίζει και γίνεται πολύ σκληρή μαζί του. Παλεύει με όλες τις δυνάμεις του και τελικά η κατάστασή του σταθεροποιείται. Δεν μπορεί όμως να περπατήσει, να μιλήσει, να φάει. Απλές καθημερινές του συνήθειες, τώρα φαίνονται βουνό. Μετά από αρκετούς μήνες στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης παίρνει εξιτήριο, όχι όμως για το σπίτι του, ούτε μπορεί να στηριχθεί στα πόδια του.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μεταφέρεται σε κέντρο αποκατάστασης στα Βόρεια προάστια και η οικογένειά του θέλει να πιστεύει πως και αυτό είναι ένα καλό βήμα. Όλοι ελπίζουν. Μόνο ελπίζουν. Όπως όμως περιγράφει η Εβελίνα Βαρσάμη με αφορμή την αγωγή ύψους τριών εκατομμυρίων που κατέθεσε και εκδικάστηκε πρόσφατα για το τροχαίο, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ εύθραυστη. «Έχει περάσει ενάμισης χρόνος από το τροχαίο. Από τότε για μένα οι ημέρες κυλούν διαφορετικά. Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει και για εμάς ένα δεύτερο σπίτι.

Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα. Τον δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγος και ως μητέρα» δήλωσε στη Realnews και συνέχισε με πόνο ψυχής: «Θα αναφέρω μόνο ότι επί έναν χρόνο προετοίμαζα τον γιο μας, τον Αλέξανδρο, για να συναντήσει τον μπαμπά του. Παρά την υποδειγματική φροντίδα, ο Κωνσταντίνος δεν έχει αναρρώσει. Δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. Όμως, ξέρω ότι είναι εκεί. Είναι ένας εξαιρετικός πατέρας και αυτό δεν άλλαξε, ούτε πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Η αγάπη του -αυτό που μετράει περισσότερο- υπάρχει. Κάθε φορά που βλέπει τον Αλέξανδρο, καταλαβαίνω ότι τον αναγνωρίζει και χαίρεται. Τα μάτια του λάμπουν. Μέσα σε όλα αυτά που έχουμε περάσει, το δικαστήριο δεν με “τυφλώνει” συναισθηματικά. Περιμένουμε μόνο να δικαιωθούμε».

Πέρα από τη δικαίωση, η Εβελίνα Βαρσάμη και οι οικείοι του, θέλουν να τον δουν ξανά να περπατά, να είναι η χαρά της ζωής όπως ήταν πάντα, να χαμογελάει και να λάμπουν τα πάντα γύρω του. Ίσως περιμένουν το θαύμα των ημερών και να ελπίζουν πως όλα θα γίνουν ξαφνικά όπως πριν.

Οι μεγάλες στιγμές του

Κωνσταντίνου στην TV

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έγινε γνωστός στην τηλεόραση, στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, όταν παρουσίαζε -για επτά συνεχόμενα χρόνια- το Mega Star.

Το 2006, o Κωνσταντίνος Αγγελίδης συμμετείχε στην ομάδα του "Όμορφου κόσμου το πρωί" με κεντρικό παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

©2010-2020 Gossip-tv.gr - All rights reserved