Δεν φαντάζεστε πού μένει στη Σαντορίνη και τι θέα έχει η Αθηνά Οικονομάκου! (photos+video)
Lifestyle

Δεν φαντάζεστε πού μένει στη Σαντορίνη και τι θέα έχει η Αθηνά Οικονομάκου! (photos+video)

To φετινό καλοκαίρι είναι πολύ ξεχωριστό και τελείως διαφορετικό για την Αθηνά Οικονομάκου σε σχέση με όλα όσα είχε ζήσει μέχρι σήμερα στο πλευρό του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου. 

Ως γνωστόν, ο επιχειρηματίας διαθέτει μία από τις πιο υπερπολυτελείς μονάδες στη Μύκονο και φέτος άνοιξε και ένα... αδελφάκι του, στη Σαντορίνη.

Έτσι, ήταν λογικό το ζευγάρι να εγκατασταθεί φέτος το καλοκαίρι, αντί για τη Μύκονο, στο νησί του Ηφαιστείου που από μόνο του είναι πολύ όμορφο.

Σκεφτείτε λοιπόν πόσο όμορφο είναι το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που δημιούργησε ο επιχειρηματίας, του οποίου τις ανέσεις χαίρεται μαζί με τον γιο της Μάξιμο η όμορφη ηθοποιός.

Σε αντίθεση με το ξενοδοχείο της Μυκόνου που βρίσκεται στον Ορνό και διαθέτει 39 πολυτελείς σουίτες και βίλες, το "αδελφάκι" του στη Σαντορίνη έχει μόλις πέντε σουίτες και δύο βίλες, εστιατόριο και spa.

Αξίζει να δείτε το βίντεο που ανέβασε η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου από την υπέροχη θέα που βλέπει καθημερινά, όταν βρίσκεται στη Σαντορίνη, στο πλευρό του συζύγου της. Δείτε στην παρακάτω gallery επίσης το εσωτερικό του ξενοδοχείου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved