Ο Ντόντα σπάει τη σιωπή του! Τι λέει για το διαζύγιο από την Ωνάση! Απίστευτες αποκαλύψεις (photos)
Lifestyle

Ο Ντόντα σπάει τη σιωπή του! Τι λέει για το διαζύγιο από την Ωνάση! Απίστευτες αποκαλύψεις (photos)

Ο Alvaro de Miranda Neto μίλησε για πρώτη φορά από τότε που ανακοινώθηκε το διαζύγιό του από την Αθηνά Ωνάση το 2016.

«Ήμασταν παντρεμένοι για παραπάνω από δέκα χρόνια, κάτι που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε θεμέλια» είπε και συνέχισε: «Η Αθηνά υπήρξε καλή με εμένα και την κόρη μου, όμως τώρα έχουν γυρίσει σελίδα».

Εδώ και λίγο καιρό είναι παντρεμένος με την Denize Severo. Ο Ντόντα μίλησε με πολύ σεβασμό για τον ρόλο της Αθηνάς ως μητριάς για την κόρη του αλλά και ως συζύγου του.

Επίσης αποκάλυψε ότι ο δεν έχει διαβάσει την αποκαλυπτική βιογραφία του Αλέξη Μανθεάκη στην οποία υποστήριζε ότι ο ίδιος είχε σχέση με call girl από το Βέλγιο που δήθεν συνάντησε σε σεξ κλαμπ, ή ότι αγόραζε πανάκριβα αυτοκίνητα και ήταν άπιστος.

Είπε όμως πως τον ενδιαφέρει να διαβάσει το βιβλίο αυτό ενώ τόνισε ότι δεν ασχολείται με «ψεύτικες ειδήσεις».

Ο Μανθεάκης, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν σύμβουλος και εκπρόσωπος Τύπου των οικογενειών Ωνάση-Ρουσέλ, συνάντησε για πρώτη φορά την Αθηνά όταν εκείνη ήταν 13 χρονών και υπήρξε μάρτυρας υπεράσπισης για την οικογένεια σε πολλές δικαστικές υποθέσεις.

Προσφάτως, στάθηκε στο πλευρό της Αθηνάς και πάλι, όταν ο Ντόντα αξιώθηκε από εκείνη ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό διατροφής καθώς υποστήριζε ότι τον είχε εγκαταλείψει ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved