Το κορμιά του διεθνούς jet set αποθεώνουν την Ελλάδα (photos)
Lifestyle

Το κορμιά του διεθνούς jet set αποθεώνουν την Ελλάδα (photos)

Η Ελλάδα και συγκεκριμένα τα νησιά, κάθε καλοκαίρι γίνονται πόλος έλξης.

Οι εκπρόσωποι του διεθνούς jet set δείχνουν την προτίμησή τους στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου με τις αφίξεις να διαδέχεται η μια την άλλη.

Μέχρι στιγμής, στο νησί των ανέμων έχει έρθει η Paris Hilton, η Kendall Jenner, η Alessandra Ambrosio, η Andriana Lima, η Izabel Goulart.

Όλες τους αποθεώνουν το αγαπημένο τους νησί στα social media και οι αναρτήσεις τους συγκεντρώνουν χιλιάδες likes. Οι βασίλισσες του jet set είναι η καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Η Kendall Jenner με τις φίλες της έχουν αναστατώσει όλο το νησί. Η γυναικοπαρέα δεν ησυχάζει ούτε δευτερόλεπτο και οι φωτογραφίες των paparazzi κάνουν το γύρο του κόσμου με τις πρωταγωνίστριες να ποζάρουν μέσα στο νερό, να κάνουν πάρτι σε σκάφη και να γεμίζουν τα social media με selfies.

H Alessandra Ambrosio με το νέο της σύντροφο και τα δυο παιδιά της απολαμβάνουν ήσυχες καλοκαιρινές διακοπές. Το top model σε κάθε του εμφάνιση στο νησί μαγνητίζει τα βλέμματα και όλοι κάνουν λόγο για τον ήσυχο χαρακτήρα της.

Η Izabel Goulart λατρεύει τη Μύκονο καθώς ο σύντροφός της πέρυσι το καλοκαίρι της έκανε εκεί πρόταση γάμου. Η Βραζιλιάνα καλλονή τα τελευταία χρόνια έρχεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των ανέμων. Μάλιστα, οι δημοσιεύσεις που κάνει κατά την διάρκεια της παραμονής της στα social media είναι πολλές και συγκεντρώνουν εκατομμύρια likes.

H Paris Hilton στις αρχές του καλοκαιριού βρέθηκε στη Μύκονο. Για την χρυσή κληρονόμο, καλοκαίρι χωρίς Μύκονο δεν είναι καλοκαίρι. Η Paris Hilton φροντίζει να συνδυάζει τις διακοπές της με δουλειά, αφού συχνά έρχεται στη Μύκονο για να παίξει μουσική. Ωστόσο, φροντίζει ν’ απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και να κάνει jet sky.

Η Andriana Lima ήρθε ξανά στην Μύκονο και οι paparazzi την απαθανάτισαν. Εκείνη, χαμηλών τόνων και συνοδευόμενη από τον σύντροφό της. Φυσικά, το Instagram πήρε «φωτιά» με τις αναρτήσεις της. Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν, ότι το μοντέλο έκανε έρευνα αγοράς, καθώς θέλει ν’ αγοράσει σπίτι στο νησί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved