Kate Middleton: Αυτά κι αν είναι νέα! Έγκυος στο τέταρτο παιδί της; Οι φήμες και τα πρώτα σημάδια
Lifestyle

Kate Middleton: Αυτά κι αν είναι νέα! Έγκυος στο τέταρτο παιδί της; Οι φήμες και τα πρώτα σημάδια

Μπορεί πολλοί να πίστεψαν πως η Kate Middleton δεν θα έμπαινε ξανά στη διαδικασία να μείνει έγκυος καθώς στις τρεις προηγούμενες υπέφερε από μια σοβαρής μορφής ναυτία, ωστόσο κάτι μας λέει πως η Kate και ο William έβαλαν σκοπό να γινούν ακόμη περισσότεροι στην οικογένεια.

Οι φήμες κάνουν λόγο για τέταρτη εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Cambridge, και μάλιστα πως διανύει ήδη τους πρώτους μήνες.

Νέο μέλος στην οικογένεια;

Η βασιλική συντάκτρια Aranzazu Santos López μιλώντας σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης δήλωσε πως η Kate θα μπορούσε σύντομα να ανακοινώσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της αφού «είδε» ένα σημάδι που είναι αλάνθαστο.

Η Κate εμφανίστηκε με νέο χτένισμα, όταν πήγε τα παιδιά της στο σχολείο την πρώτη μέρα, όπως ακριβώς είχε κάνει και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, είχε κάνει αλλαγές στο χτένισμα της.

Η αλλαγή στο χτένισμα της

«Κάθε φορά που η δούκισσα αλλάζει την εμφάνισή της, ανακοινώνει πως είναι έγκυος μετά από λίγες ημέρες», δήλωσε η Santos López.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια υπάρχει ένα ακόμη σημάδι και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι δεν βάζει άλλες υποχρεώσεις στο πρόγραμμα της.

Για να δούμε αν τελικά ισχύει… για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση από το παλάτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved