Βαλάντης: Η δημόσια συγγνώμη στους «αχάριστους» Πάνο Κιάμο και Γιάννη Πλούταρχο!
Lifestyle

Βαλάντης: Η δημόσια συγγνώμη στους «αχάριστους» Πάνο Κιάμο και Γιάννη Πλούταρχο!

Βαλάντης: Ο τραγουδιστής ζήτησε με δημόσια δήλωση του συγγνώμη στους Πάνο Κιάμο και Γιάννη Πλούταρχο  που τους είχε χαρακτηρίσει αχάριστους

«Είπα, ξείπα», λέει μία παροιμία και κάπως έτσι λειτούργησε ο Βαλάντης, που ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους συναδέλφουςτου Πάνο Κιάμο και Γιάννη Πλούταρχο για την παλαιότερη επίμαχη δήλωση του ότι «είναι αχάριστοι».

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και πήρε πίσω όλα

«Είναι ένα πράγ­μα που μετάνιωσα που το είπα. Άνθρωποι είμαστε και ο καθένας έχει τις δικές του αδυναμίες, τις δικές του ανασφάλειες», είπε αρχι­κά και στη συνέχεια εξήγησε: «Ήταν λάθος μου όταν αναφέρθηκα στον Πάνο Κιάμο και τον Γιάννη Πλού­ταρχο, που δεν έχουν στο βιογρα­φικό τους ότι συνεργάστηκαν μα­ζί μου.


Τους ζητώ συγγνώμη. Ένα παράπονο που εξέφρασα και ίσως έπρεπε να εκφράσω προσωπικά στους ίδιους», παραδέχτηκε και στη συνέχεια προσπάθησε να αιτιο­λογήσει αυτή του τη δήλωση. «Κα­μιά φορά λες πράγματα και προ­σπαθείς να τα εξηγήσεις, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για μια δήλω­ση απλή. Μπορεί να παραποιηθεί η δήλωση σου, όπως παραποιήθηκαν πράγματα τα οποία ειπώθηκαν από εμένα» επισήμανε ο καλλιτέχνης.

Να θυμίσουμε πως η δήλωση στην οποία αναφέρεται και για την οποία ζητά συγγνώμη είναι η εξής: «Από μένα έχουν περάσει ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Πάνος Κιάμος όταν ήταν ακόμα, άσημοι. Αποφεύγουν να το πουν δημόσια, δεν ξέρω γιατί. Είναι ένα δείγμα μιας μικρής αχαριστίας» είχε πει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved