Το #artchallenge που δεν πρέπει να χάσετε! Συμμετέχει και ο Jared Leto
Lifestyle

Το #artchallenge που δεν πρέπει να χάσετε! Συμμετέχει και ο Jared Leto

Η τέχνη τελικά υπάρχει παντού και μπορεί να δημιουργηθεί με κάθε τρόπο και μέσο. Ειδικά σε αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη που ζούμε. Και έχει όνομα... #artchallenge

Αυτό σκέφτηκε και το Getty Museum του Λος Άντζελες και εδώ και λίγες μέρες «προκάλεσε» τους απανταχού φίλους της τέχνης ανά τον κόσμο να πάρουν μέρος σε ένα μοναδικό quarantine challenge. Να αναπαράγουν πασίγνωστα έργα τέχνης στο σπίτι τους με πράγματα που διαθέτουν στο νοικοκυριό τους. Και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει γίνει.

Στο ξεκίνημα το πασίγνωστο Μουσείο με τους εκατομμύρια επισκέπτες ζήτησε από τους συμμετέχοντες να μπαίνουν στην online έκθεση που είναι διαθέσιμη για όλους και να διαλέγουν το έργο που θα ήθελαν να αναπαραστήσουν βάζοντάς τους ως μόνο περιορισμό να το κάνουν χρησιμοποιώντας μόλις τρία υλικά από αυτά που έχουν στα σπίτια τους. Δεν τήρησαν βέβαια όλοι τον όρο αυτό αλλά η δημιουργικότητα που επέδειξαν είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

#artchallenge #museumchallenge

Το #artchallenge #museumchallenge αριθμεί πια χιλιάδες αναπαραστάσεις έργων αφού μπήκαν στο «παιχνίδι» και άλλα μουσεία με τις δημιουργίες των συμμετεχόντων να αφήνουν άφωνους τους ανθρώπους της τέχνης με την ευρηματικότητά τους. Από έργα του Βαν Γκογκ, του Πικάσο και του Νταλί ως και πιο σύγχρονα του Τζεφ Κουνς. Κάποια εξαιρετικά πετυχημένα και κάποια άλλα ευφάνταστα και με πολύ χιούμορ προκαλούν άφθονο γέλιο. Όλα όμως το ίδιο δημιουργικά και απολαυστικά.

Μόλις χτες μάλιστα ανέβασε και την δική του εκδοχή στο πασίγνωστο έργο του Ρέμπραντ «Το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή» ο διάσημος τραγουδιστής Jared Leto. Και είμαστε σίγουροι πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Δείτε εδώ την Gallery με τις μοναδικές δημιουργίες από όλο τον κόσμο. Κάποιες είναι πραγματικά ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved