Διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της! (video+photos)
Lifestyle

Διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της! (video+photos)

Σε λιγότερο από τρεις μήνες θα υποδεχτούν στη ζωή τον γιο τους και τόσο εκείνος όσο και εκείνη είναι πολύ ευτυχισμένοι! 

Μάλιστα η όμορφη δημοσιογράφος ήδη άρχισε και επιδεικνύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, δείχνοντας ενθουσιασμένη που σε λιγότερο από τρεις μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό.

Πρόκειται για τον καρπό ενός μεγάλου έρωτα που ξεκίνησε μέσα από τα συντρίμμια μιας άλλης, εξίσου λαμπερής ζωής που έδειχνε να είναι τέλεια. Τίποτα δεν ήταν όμως έτσι, όπως αποδείχτηκε αφού μετά το διαζύγιο και τον πόλεμο που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, ήρθε ένα πικρό τέλος ενός γάμου.

Όλα αυτά, όμως ανήκουν οριστικά στο παρελθόν για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και τη νέα σύζυγό του Ντενίς Σεβέρο η οποία απολαμβάνει την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Το ζευγάρι περιμένει τον γιο του σε τρεις μήνες από τώρα, δηλαδή το ερχόμενο καλοκαίρι, μόλις δύο χρόνια μετά το λαμπερό του γάμο σε πύργο στην Πορτογαλία, το 2018.

Η ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά μάλιστα ανέβασε βίντεο με την ίδια να απολαμβάνει την άθλησή της και να επιδεικνύει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της εγκυμοσύνης της η οποία βαίνει καλώς. Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

Το ζευγάρι ζει στη Βραζιλία και περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του μωρού του που θα ολοκληρώσει την ευτυχία του. Δείτε φωτογραφίες από τη γεμάτη έρωτα και αγάπη ζωή του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved