Αυτή είναι η δίαιτα που έκανε την Adele άλλον άνθρωπο!
Lifestyle

Αυτή είναι η δίαιτα που έκανε την Adele άλλον άνθρωπο!

Η Adele έχασε με αυτή τη δίαιτα 45 ολόκληρα κιλά! Δες ποιες τροφές επιτρέπονται και ποιες απαγορεύονται.

Όταν η Adele έχασε 45 ολόκληρα κιλά η Sirtfood diet άρχισε να γίνεται μόδα καθώς όχι απλά επιτρέπει αλλά επιβάλλει την κατανάλωση 2 «ένοχων» απολαύσεων!

Την μαύρη σοκολάτα αλλά και το κόκκινο κρασί!

Αν και ποτέ η τραγουδίστρια δεν έχει παραδεχτεί δημόσια ότι έκανε έκανε δίαιτα, άνθρωποι του περιβάλλοντός της αποδίδουν την αλλαγή της εικόνας στη συγκεκριμένη διατροφή.

https://www.instagram.com/p/B7QlQxelR71

Η Sirtfood diet βασίζεται σε τροφές πλούσιες σε σιρτουίνες (sirtfoods), μια μορφή πρωτεϊνών που ενισχύουν το μεταβολισμό, αυξάνουν τη μυϊκή μάζα και την καύση λίπους.

Οι Aidan Goggins και Glen Matten διαιτολόγοι και δημιουργοί της δίαιτας, η κατανάλωση αυτών των τροφών ενεργοποιεί τις σιρτουίνες και μιμείται την επίδραση που έχει στο σώμα ο περιορισμός των θερμίδων, η νηστεία και η άσκηση.

https://www.instagram.com/p/BQLndn-jG_s

Επίσης ενεργοποιεί τη διαδικασία “ανακύκλωσης” στον οργανισμό, απομακρύνοντας τα κυτταρικά απόβλητα που συσσωρεύονται με τον καιρό και προκαλούν ασθένειες και απώλεια ενέργειας.

Οι υπερτροφές που περιλαμβάνονται στη δίαιτα Sirtfood περιλαμβάνουν:

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Μήλα,μύρτιλλα,φαγόπυρο,κάπαρη,εσπεριδοειδή,μαύρη σοκολάτα (με τουλάχιστον 85% κακάο),έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,πράσινο τσάι, λαχανίδες,βασιλικούς χουρμάδες,μαϊντανό,κόκκινα κρεμμύδια,κόκκινο κρασί,ρόκα,κουρκουμά.καρύδια,φράουλες, πιπεριές τσίλι.

Αρχικά για τρεις μέρες, πρέπει να περιορίσετε τις θερμίδες σε 1.000 ανά ημέρα.
Πρέπει να περιορίσετε το φαγητό σε τρεις πράσινους χυμούς ή smoothies με sirtfood (οποιοδήποτε συνδυασμό σέλινου, λαχανίδας, μαϊντανού) και 1 γεύμα ανά ημέρα πλούσιο σε sirtfood (γαλοπούλα ή κοτόπουλο με κάπαρη, μαϊντανό).
Από την ημέρα 4 έως την ημέρα 7, αυξήστε τις θερμίδες σε 1.500 ανά ημέρα, με 2 πράσινους χυμούς ή smoothies με sirtfood και 2 πλούσια σε sirtfood γεύματα ανά ημέρα.

https://www.instagram.com/p/B8jB_JQF4C6

Στην επόμενη φάση που κρατάει δύο εβδομάδες τρώτε 3 πλούσια σε sirtfood γεύματα κάθε μέρα και έναν πράσινο χυμό ή smoothie με sirtfood

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved