Ρίτα Σουβατζόγλου: Η σύζυγος του ισχυρού άνδρα της MIG
Lifestyle

Ρίτα Σουβατζόγλου: Η σύζυγος του ισχυρού άνδρα της MIG

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο θυμόσοφος λαός μας αναφέρει ανάμεσα στα γνωμικά του πως πίσω από ένα επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται πάντα μια δυναμική γυναίκα. Και η λαϊκή αυτή ρήση κολλάει «γάντι» στην περίπτωση του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα της MIG Ανδρέα Βγενόπουλου και της δεύτερης συζύγου του, Ρίτας Σουβατζόγλου.


Ο ίδιος πάντως φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα την σύζυγο του και δεν της το κρύβει. Εκδηλώνεται πολύ και δείχνει την αγάπη του τόσο σε παρέες ολίγων αλλά ακόμη και όταν οι δυο τους βρίσκονται στο γήπεδο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Όσοι έχουν την πολυτέλεια να παρακολουθούν την πράσινη αρμάδα από τις Vip θέσεις του γηπέδου, έχουν δει-ούκ ολίγες φορές- το ζευγάρι να περπατά πιασμένο χεράκι χεράκι και να περνά την είσοδο της συγκεκριμένης κερκίδας. Πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της γυναίκας αυτής…και πόσο τυχερός πρέπει να νιώθει ο Βγενόπουλος;




Love story με happy end


Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι…H ιστορία αγάπης που βίωσαν η Ρίτα Σουβατζόγλου και ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα μπορούσε να είναι βγαλμένη μέσα από ένα ρομαντικό παραμύθι, αφού οι δυο τους ερωτεύθηκαν με πάθος από την πρώτη στιγμή. Από την πρώτη κιόλας ματιά. Η γνωριμία τους έγινε κάτω από πραγματικά κακές συνθήκες, αφού η προσωπική ζωή του επιχειρηματία εκείνη την εποχή, δεν περνούσε και την καλύτερη της φάση. Ήταν το διάστημα εκείνο που ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε βγει από έναν γάμο που είχε τελειώσει και είχε αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στα δυο του παιδιά και την δουλειά του. Μοιραία λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων και με δεδομένο ότι τα παιδιά ζούσαν ως επί το πλείστον με τη μητέρα τους, ο ίδιος περνούσε ώρες ατελείωτες στα γραφεία της νεοσύστατης τότε Marfin.
Μοιραία εντός εταιρείας και πολύ σύντομα κερδίζει το ενδιαφέρον του μια υπάλληλος του. Δικηγόρος στο επάγγελμα και εκείνη, ξεχωρίζει για τον δυναμισμό και την αφοσίωση της στο όραμα του Βγενόπουλου. Οι συνεχείς συσκέψεις και το παιχνίδι του μυαλού, η επικοινωνία και οι κοινοί επαγγελματικοί στόχοι φέρνουν πολύ κοντά τους δύο. Η γοητευτική Ρίτα καταφέρνει να μονοπωλήσει την καρδιά του «αφεντικού».


Η Ρίτα δεν είναι άλλη φυσικά από τη σημερινή σύζυγο του Ειρήνη Σουβατζόγλου- για τους φίλους Ρίτα- που φτάνει κάποια στιγμή να γίνει και το δεξί χέρι του επιχειρηματία. Μέσα από τις άπειρες ώρες συνεργασίας τους γεννιέται και ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος επισφραγίζεται με έναν εντελώς αθόρυβο γάμο με όλη τη σημασία της λέξεως. Χωρίς να το μάθει κανείς, οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005 σε ιδιωτικό παρεκκλήσι και μάλιστα παρόντες ήταν μόνο οι κουμπάροι τους αλλά και τα παιδιά που έχουν αποκτήσει από τους προηγούμενους τους γάμους. Όλη μάλιστα αυτή μυστικότητα ήταν αναγκαία για το ζευγάρι που ουσιαστικά απεχθάνεται το show off και αποφεύγει συστηματικά τις κοσμικότητες. Η Ειρήνη Σουβατζόγλου ειδικά, από τότε που βρέθηκε στο πλευρό του επιχειρηματία δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να διεκδικήσει τον τίτλο της «κοσμικής κυρίας». Για τον λόγο αυτό και ο γάμος του ζευγαριού έμεινε μυστικός μέχρι την στιγμή που οι δυο τους αποφάσισαν να μοιραστούν την ευτυχία τους μόνο με τους πολύ στενούς τους φίλους και συγγενείς. Για τον λόγο αυτό, όπως ειπώθηκε στα κοσμικά πηγαδάκια της Αθήνας, κατέστρωσαν οι δυο τους ειδικό σχέδιο για να τους καταπλήξουν. Όπως ειπώθηκε μόλις λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους κάλεσαν σε μια από τις αίθουσες ενός κεντρικού ξενοδοχείου στην πλατεία Συντάγματος τους φίλους και τους συγγενείς της χωρίς ωστόσο να τους αναφέρουν γιατί τους καλούν. Η ημέρα λοιπόν εκείνη έφθασε και ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει στο ξενοδοχείο νομίζοντας πως πηγαίνει σε μια ακόμη δεξίωση. Μόνο που στην είσοδο της αίθουσας εξεπλάγην όταν είδαν το ζευγάρι με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι. Εκεί γινόταν και η ανακοίνωση τους γάμους τους και πραγματικά η έκπληξη των καλεσμένων που οι περισσότεροι ήταν παιδικοί φίλοι του επιχειρηματία αλλά και στενών συνεργατών του ζευγαριού, ήταν μεγάλη.



Η καθημερινότητα τους


Τόσο η Ειρήνη Σουβατζόγλου όσο και ο σύζυγος της φθάνουν τα όρια της εργασιομανίας αφού δουλεύουν από πολύ νωρίς το πρωί –λέγεται πως ξεκινούν την ημέρα τους στις 5 το πρωί- μέχρι πολύ αργά το απόγευμα. Φεύγουν μαζί για το γραφείο μιας και εκείνη έχει αναλάβει νευραλγική θέση μέσα στον Όμιλο Εταιρειών. Συγκεκριμένα κατέχει τη θέση της υπεύθυνης προσωπικού της εταιρείας. Το μεσημέρι το ζευγάρι κάνει ένα διάλειμμα προκειμένου να γευματίσει και προφανώς να συζητήσουν μεταξύ τους οικογενειακά θέματα που τους αφορούν. Το απόγευμα και οι δυο είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους και δουλεύουν αδιάκοπα μέχρι αργά οπότε και επιστρέφουν μαζί στην κατοικία που διαθέτουν στην περιοχή της Εκάλης. Εκεί άλλωστε είναι το καταφύγιο τους, όπου ζουν μαζί με τα παιδιά τους. Σε ότι αφορά την κοινωνική τους ζωή, προτιμούν να αποφεύγουν τις κοσμικότητες και τα πολυσύχναστα και δημοφιλή μέρη. Προτιμούν ήσυχα ρεστοράν στα βόρεια αλλά και στα νότια προάστια της Αθήνας όπου και δειπνούν μαζί με φίλους τους. Όσο για τον ελεύθερο χρόνο τους; Επιλέγουν τα ταξίδια αλλά και τον Παναθηναϊκό. Είναι εκεί…στις κερκίδες κάθε φορά που παίζει η αγαπημένη τους ομάδα. Εκτονώνονται και το ζουν μέχρι τέλους. Το εντυπωσιακό είναι πώς παρά την ένταση των στιγμών στο γήπεδο η Ρίτα συντηρεί με περισσή μαεστρία την ατσαλάκωτη εικόνα της και την ολύμπια ψυχραιμία της. Όσοι την γνωρίζουν λένε με έμφαση πώς πρόκειται για το απόλυτο παράδειγμα μια δυναμικής επαγγελματία και παράλληλα της ιδανικής μητέρας. Κρατάει το σπίτι εκείνη και ανταποκρίνεται σε όλες τις υποχρεώσεις χωρίς να ζητά την βοήθεια του «αντρούλη της». Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Η μοναδική φορά που «εξέθεσε» την προσωπική της ζωή ήταν φέτος το καλοκαίρι. Όπως ειπώθηκε στα κοσμικά πηγαδάκια η Ρίτα ήταν εκείνη που ζήτησε να ταξιδέψει όλη η οικογένεια με την θαλαμηγό της στην Μονεμβασία. Εκεί λοιπόν όλη η οικογένεια γευμάτισε εν πλω με θέα την περίφημη καστρόπολη ενώ λίγη ώρα αργότερα η Ρίτα άφησε τον Ανδρέα στο κατάστρωμα για να απολαύσει την θάλασσα συντροφιά με τα παιδιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved