Μουτάφη-Νιφλής: Δείτε γωνιές του υπέροχου σπιτιού τους στην Παλλήνη! (pics)
Lifestyle

Μουτάφη-Νιφλής: Δείτε γωνιές του υπέροχου σπιτιού τους στην Παλλήνη! (pics)

Διαθέτοντας εκλεπτυσμένο γούστο τόσο η Ελισάβετ Μουτάφη όσο και ο σύζυγός της Μάνος Νιφλής έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα υπέροχα διακοσμημένο σπίτι.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018, ζει σε ένα όμορφο σπίτι σε μία ήσυχη γειτονιά στην Παλλήνη.

Οι δυο τους διακόσμησαν κάθε δωμάτιο του σπιτιού με μίνιμαλ διακόσμηση και έχοντας προσέξει με κάθε λεπτομέρεια τα έπιπλα ή τους πίνακες, τις κουρτίνες και τα χαλιά που έχουν αγοράσει.

Μάλιστα, ο Μάνος Νιφλής, του οποίου "πιάνουν" τα χέρια του, έχει δημιουργήσει δικές του κατασκευές, όπως ένα λαμπατέρ που δεσπόζει σε μία γωνιά του καθιστικού και ομορφαίνει τον χώρο.

Μία κατακόκκινη μπερζέρα σε άλλο σημείο του σαλονιού αλλά και μία μικρότερη με κέντημα, αποτελούν σημείο αναφοράς στο χώρο ενώ ένας ολόκληρος τοίχος γεμάτος με πίνακες ζωγραφικής τραβάει αμέσως το βλέμμα του επισκέπτη.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα υπόλοιπα έπιπλα του σαλονιού, είναι αυτά σε μοντέρνα μίνιμαλ γραμμή και δένουν απόλυτα με τα περσικά χαλιά που κοσμούν τους περισσότερους ενιαίους χώρους.

Αξίζει να δείτε μερικές από τις πιο όμορφες γωνιές του σπιτιού του ερωτευμένου ζευγαριού που το έχει διακοσμήσει με πολύ μεράκι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved