Βασίλισσα Ελισάβετ: Δε φαντάζεσαι τι δεν τρώει!Αποκαλύψεις από πρώην σεφ της
Lifestyle

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δε φαντάζεσαι τι δεν τρώει!Αποκαλύψεις από πρώην σεφ της

Μπορεί όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί να λατρεύουμε τέτοιου είδους γεύσεις ωστόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ, δεν τις… μυρίζει καν!

Τις αποκαλύψεις έκανε ένας πρώην σεφ του παλατιού.

O Darren McGrady ήταν σεφ του Παλατιού του Buckingham για 11 χρόνια, από το 1982 μέχρι το 1993.

Σε άρθρο της ιστοσελίδας Insider, ο σεφ αποκάλυψε μερικά από τα “μυστικά” της κουζίνας του παλατιού.

Η Βασίλισσα της Αγγλίας λοιπόν, ανάμεσα σε αυτά που ο ίδιος αποκάλυψε, δεν τρώει σχεδόν ποτέ junk food και ότι το μενού στο Buckingham δεν περιλαμβάνει ποτέ πίτσα. Και όλα αυτά γιατί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να πιάνουν τίποτα με τα χέρια.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν τρώνε ποτέ θαλασσινά ώστε να αποφύγουν εντελώς τον κίνδυνο να πάθουν κάποιου είδους δηλητηρίαση ενώ το κρέας το τρώνε πάντα καλοψημένο. «Το πρόγραμμα διατροφής στο παλάτι ακολουθεί κυρίως τις βασικές γραμμές της γαλλικής κουζίνας», λέει ο McGrady.

«Μπορεί να σερβίρεις κάθε μέρα φράουλες το καλοκαίρι, όταν βρίσκονται για τις διακοπές τους στο κάστρο στη Σκωτία και να μην το σχολιάσει ποτέ. Αν όμως τις βάλεις στο μενού τον Ιανουάριο πιθανότατα θα απολύσει το σεφ λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο να της δίνουν να φάει γενετικά τροποποιημένα φρούτα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved