Αυτά είναι τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του διεθνούς τζετ σετ (pics)
Lifestyle

Αυτά είναι τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του διεθνούς τζετ σετ (pics)

Ενας μαχαραγιάς, «γαλαζοαίματοι», κληρονόμοι μεγάλων εταιριών και απόγονοι των ιδρυτών δύο από τις πιο «γλυκές» αυτοκρατορίες στον κόσμο.

Ενας μαχαραγιάς, «γαλαζοαίματοι», κληρονόμοι μεγάλων εταιριών και απόγονοι των ιδρυτών δύο από τις πιο «γλυκές» αυτοκρατορίες στον κόσμο βρίσκονται στη λίστα με τα πιο καυτά ζευγάρια του διεθνούς τζετ σετ για το καλοκαίρι, που δημοσίευσε το «Tatler».
Μάλιστα η φετινή λίστα της «βίβλου της υψηλής κοινωνίας», όπως είναι γνωστό το βρετανικό περιοδικό, έχει και ελληνικό «άρωμα».

Τζεμίνα Κάντμπερι και Ντέιβιντ Τόλεμαχ - Μια σχέση όλο… γλύκα

Η Τζεμίνα Κάντμπερι είναι απόγονος του Τζον Κάντμπουρι, ιδρυτή της σοκολατοβιομηχανίας Cadbury, η οποία είναι είναι μια από τις μεγαλύτερες της Βρετανίας. Εδώ και χρόνια έχει σταθερή σχέση με τον Ντέιβιντ Τόλεμαχ, ανιψιό του λόρδου Τόλεμαχ, ο οποίος είναι στενός φίλος της βασίλισσας Ελισάβετ, και, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό, είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Μαρία – Ολυμπία και Πέρεγκριν Πίρσον - Η πριγκίπισσα και ο αριστοκράτης

«Πιθανώς το πιο καυτό νέο ζευγάρι του καλοκαιριού, η πριγκίπισσα Μαρία – Ολυμπία της Ελλάδας εθεάθη με τον Αγγλο αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον, γιο του υποκόμη Κάουντρεϊ» γράφει το βρετανικό περιοδικό. Αναφέρει ότι η 24χρονη και ο 25χρονος έκαναν διακοπές τον Αύγουστο στην Ελλάδα, καθώς επισκέφτηκαν «τους παππούδες της, τον βασιλιά Κωνσταντίνο και τη βασίλισσα Αννα – Μαρία».

Κλερ Ντερού και Παντμάναμπχ Σινγκ - Μάγεψε τον «μαχαραγιά»

Η Γαλλίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων και σκηνογράφος Κλερ Ντερού έχει δεσμό με τον Ινδό γαλαζοαίματο Παντμάναμπχ Σινγκ τους τελευταίους μήνες.

Μόλις πριν από έναν χρόνο το «Tatler» είχε ανακηρύξει τον πρίγκιπα της πρώην βασιλικής οικογένειας της πολιτείας Ρατζαστάν, ο οποίος φέρει ανεπίσημα τον τίτλο του «μαχαραγιά της Τζαϊπούρ», ως τον πιο περιζήτητο εργένη της χρονιάς.

Ταλίτα φον Φιούρστενμπεργκ και Ρόκο Μπρινιόνε - Love story της μόδας

Η 21χρονη ξαδέλφη της Ολυμπίας, Ταλίτα φον Φιούρστενμπεργκ, η οποία είναι κληρονόμος του οίκου μόδας DvF, και ο 19χρονος Ρόκο Μπρινιόνε είναι μαζί εδώ και καιρό. Έδεσαν όμως ακόμη πιο πολύ όταν, μετά την καραντίνα εξαιτίας του Covid-19, που πέρασαν κλεισμένοι στο ίδιο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, πήγαν πολυήμερες διακοπές στη Γαλλία και την Ιταλία.

Ιρένε Φόρτε και Φέλιξ Γουίνκλερ - Η ξενοδόχος και το παιδί «θαύμα»

Η κληρονόμος της αλυσίδας ξενοδοχείων Rocco Forte Hotel, Ιρένε Φόρτε, και το πρώην παιδί «θαύμα» της τεχνολογίας Φέλιξ Γουίνκλερ αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 40χρονος Γουίνκλερ πέρασε την καραντίνα στη φάρμα των πεθερικών του, Rye House Farm, στο Ρίπλεϊ του Ντάρμπισιρ, μαζί με την 31χρονη, την αδερφή της, Λίντια, και τον σύζυγό της Δημήτρη Χανδρή.

Πηγή:Espresso

Δείτε περισσότερα ζευγάρια στις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved