Kylie Jenner: 8+1 φορές που μαζί με την κόρη της Stormi ντύθηκαν ασορτί!
Lifestyle

Kylie Jenner: 8+1 φορές που μαζί με την κόρη της Stormi ντύθηκαν ασορτί!

Η Kylie Jenner επιμελείται με κάθε λεπτομέρεια το styling της μικρής της.

Η οικογένεια Kardashian συνεχίζει να απασχολεί τον διεθνή τύπο, παρά την είδηση - βόμβα για το τέλος του ριάλιτι σόου της οικογένειας. Βέβαια καμιά από τις αδερφές Kardashian δεν πρόκειται να τα βρει σκούρα στο μέλλον, καθώς οι χρηματικές τους απολαβές αλλά και τα έσοδά τους από τις διαφημίσεις στα social media, θα σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου.

Η Kylie Jenner δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο λαμπερά και πετυχημένα πρόσωπα του instagram. Μπορεί η ίδια να δέχεται συχνά σχόλια για τον τρόπο που παρουσιάζει στο διαδίκτυο της οικογένειά της, ωστόσο πλέον γνωρίζει να απαντά ανοιχτά μέσα από τις φωτογραφίες της αλλά και τα σχόλιά της κάτω από τις λεζάντες στις αναρτήσεις της.

Τι εντυπώσεις πάντα θα κλέψει η μικρή της οικογενείας. Η Stormi είναι μόλις 2,5 ετών ενώ έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό στο διαδίκτυο. Μάλιστα η μητέρα της είχε σκεφτεί να εξελίξει το account της στο instagram βάζοντας σε ενεργό ρόλο την κορούλα της.

Kylie και Stormi ποζάρουν μαζί φορώντας τα ίδια ρούχα! Από τα ρούχα του σπιτιού, μέχρι τις λαμπερές εμφανίσεις, μαμά και κόρη ντύνονται πλέον ασορτί, με τα likes να έρχονται "βροχή" στο προφίλ της Kylie Jenner.

Δείτε τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved