Winter Calling: Αυτά είναι τα items που δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σου τον φετινό χειμώνα
Lifestyle

Winter Calling: Αυτά είναι τα items που δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σου τον φετινό χειμώνα

Mετέτρεψε το σπίτι σου σε ένα πεντακάθαρο παλατάκι. 

Με το κρύο να γίνεται μέρα με τη μέρα εντονότερο και τον χρόνο να μετράει πλέον αντίστροφα για την έλευση των φετινών Χριστουγέννων, η φροντίδα και η προετοιμασία του σπιτιού μας για τον επερχόμενο χειμώνα, έρχεται σε πρώτο πλάνο. Ειδικότερα φέτος που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου εντός, είναι απαραίτητο να επενδύσουμε στα items που θα μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε την κάθε μας στιγμή, σε ένα καθαρό, cozy και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως ο προσωπικός μας χώρος είναι ένα «καταφύγιο», το οποίο παίζει καθοριστικό ρόλο, όχι μόνο στη διάθεση αλλά και στην ποιότητα ζωής μας εν γένει.

Ακριβώς για αυτό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσεις μερικές μικρές προσθήκες, χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να μετατρέψεις το σπίτι σου σε ένα πεντακάθαρο... παλατάκι που θα σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα. Παρακάτω, λοιπόν, έχω συγκεντρώσει μία σύντομη λίστα με τις απαραίτητες προσθήκες που θα εξοπλίσουν τον χώρο σου, για έναν συναρπαστικό χειμώνα που βρίσκεται προ των πυλών!

  1. Ένας «σύμμαχος» ενάντια σε ιούς και βακτήρια

Για να μην πάνε στράφι τα σχέδια που έχεις προγραμματίσει για τον χειμώνα, ακόμη και αν αυτά περιορίζονται σε ατελείωτες «σπιτικές» στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τότε χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν «σύμμαχο» που θα εξουδετερώνει τους ιούς και τα βακτήρια, αφού σε αυτούς οφείλονται οι ιώσεις που βρίσκονται κάθε χρόνο σε έξαρση τέτοια εποχή. Με άλλα λόγια, το απολυμαντικό σπρέι Klinex Aerosol 1 for All, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, για να ξενοιάζεις με μία μόνο κίνηση, με ένα μόνο ψέκασμα, από το 99,9% των ιών και βακτηρίων. Όχι μόνο θα σου χαρίσει αποτελεσματική απολύμανση εύκολα και γρήγορα, αλλά το γεγονός πως δεν περιλαμβάνει χλώριο, το καθιστά ιδανικό για κάθε επιφάνεια ή αντικείμενο του σπιτιού σου, από το καπάκι της λεκάνης, τα κλειδιά, τα παπούτσια, μέχρι το μαξιλάρι της γάτας σου!

Διάβασε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved