Μέγκαν Μαρκλ: Καταγγελία για άγριο μπούλινγκ σε υπαλλήλους του Παλατιού - Τι απαντά
Lifestyle

Μέγκαν Μαρκλ: Καταγγελία για άγριο μπούλινγκ σε υπαλλήλους του Παλατιού - Τι απαντά

Το e –mail που «καίει» την Μέγκαν Μαρκλ! Οι υπάλληλοι του παλατιού την κατηγορούν για bullying και αυτός είναι ο λόγος που οδηγήθηκαν σε παραίτηση

Λίγα 24ωρα πριν την πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρει και έρχονται στη δημοσιότητα περιστατικά από την εποχή που το ζευγάρι βρισκόταν στο Παλάτι.

Όπως ισχυρίζονται πηγές στην εφημερίδα Times, η Μέγκαν λίγο μετά τον γάμο της με τον Χάρι, ασκούσε bullying στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας σε βαθμό που ξεσπούσαν σε κλάματα.

Δύο άτομα αποχώρησαν από το Παλάτι, ενώ ένα ακόμα, που εργαζόταν ως βοηθός αποκάλυψε ότι τον είχε εξευτελίσει.

Ένας τρίτος εργαζόμενος δήλωσε ότι η Δούκισσα χλεύαζε και εξευτέλιζε τους υπαλλήλους της ενώ ένας άλλος την χαρακτήρισε: «χειριστική και συναισθηματικά σκληρή»!

Στο επίμαχο email που έστειλε, φέρεται να δήλωσε ότι:

«Είμαι πολύ προβληματισμένος καθώς η Δούκισσα έκανε bullying σε σημείο που να αποχωρήσουν δύο βοηθοί της. Η αντιμετώπιση του ενός ήταν απαράδεκτη. Έχουμε την μία αναφορά μετά την άλλη από άτομα που ήταν μάρτυρες μη αποδεκτής συμπεριφοράς απέναντι στον άλλον. Φοβάμαι ότι τίποτα δεν θα γίνει».

Η Daily Mail επικοινώνησε με τους δικηγόρους του ζευγαριού, οι οποίοι επεσήμαναν ότι οι ανακριβείς πληροφορίες «χρησιμοποιούνται από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να προωθήσουν ένα τελείοως ψευδές αφήγημα» πριν από τη συνέντευξη του ζευγαριού με την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Και εκπρόσωπος της Μέγκαν δήλωσε στο ίδιο Μέσο «αισθάνεται θλίψη από την πιο πρόσφατη επίθεση στον χαρακτήρα της, ιδίως ως ένα άτομο που έχει υποστεί και το ίδιο bullying και έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει όσους έχουν βιώσει αυτού του είδους τον πόνο και το ψυχολογικό τραύμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved