Οι καθημερινές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πραγματικά connections
Lifestyle

Οι καθημερινές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πραγματικά connections

Η νέα καθημερινότητα, μας έκανε να νιώσουμε ακόμη πιο έντονο το αίσθημα της μοναξιάς και μας οδήγησε στο να κάνουμε τους δικούς μας μίνι απολογισμούς, αναφορικά με τους ανθρώπους που θέλουμε να έχουν μία θέση στη ζωή μας και εκείνους οι οποίοι αξίζουν περισσότερο την προσοχή μας. Πάνω από όλα όμως, τους τελευταίους μήνες συνειδητοποιήσαμε την αξία και τη σημασία των πραγματικών, ουσιαστικών connections, τόσο για την ποιότητα της ζωής μας, όσο και για την ίδια την πνευματική μας υγεία. Διότι πίστεψέ με, δεν αρκεί να αποφασίσεις πως θέλεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου, αλλά είναι σημαντικό να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να δημιουργήσεις μαζί του ένα δυνατό δέσιμο, ένα δέσιμο που θα σας επιτρέπει να νιώθετε ουσιαστικά κοντά και λιγότερο μόνοι.

Ωστόσο, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις πραγματικά connections και να μην μένεις στο εξής στην επιφάνεια σε ό,τι αφορά στις φιλίες και τις σχέσεις σου με τους γύρω σου, είναι απαραίτητο να έχεις δημιουργήσει πρώτα μία εξίσου ουσιαστική σχέση με τον εαυτό σου, μία σχέση που θα ενισχύει την προσπάθειά σου για πραγματικά connections και δεν θα χάνεται πίσω από μία «κρυμμένη» μοναχικότητα. Πώς θα τα καταφέρεις; Εντάσσοντας στην καθημερινότητά σου μερικές από τις συνήθειες που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω, ακολουθώντας το ελπιδοφόρο κίνημα του Lipton, #ProjectUnLonely, που μας παρακινεί να δημιουργούμε ποιοτικές διασυνδέσεις κάθε μέρα και «ξορκίζοντας» με τον πιο ωφέλιμο τρόπο, τα lonely vibes που συνοδεύουν τον σύγχρονο τρόπο ζωής!

lipton888

Αφιερώνοντας χρόνο για την προσωπική μας φροντίδα

Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε πραγματικά connections με τους γύρω μας, χρειάζεται πρώτα να έχουμε μία καλή σχέση με τον εαυτό μας, ειδικότερα εάν έχει περάσει από χίλια σκαμπανεβάσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved