Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα: «Το παλάτι ανησυχούσε για το χρώμα του πρώτου μας παιδιού»
Lifestyle

Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα: «Το παλάτι ανησυχούσε για το χρώμα του πρώτου μας παιδιού»

Η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα προβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο CBS. 

Η Μέγκαν μεταξύ άλλων κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας πως ανησυχούσε για το πόσο σκούρο θα ήταν το δέρμα του γιου τους, Άρτσι, και πως την ώθησαν στα όρια της αυτοκτονίας. Και πρόσθεσε πως κατέληξε να έχει αυτοκτονικές σκέψεις και ιδέες αυτοτραυματισμού αφότου ζήτησε βοήθεια αλλά δεν είχε καμία.

Και δεν δίστασε να αναφέρει στην Όπρα πως το παλάτι αρνήθηκε στον γιο τους Άρτσι τον τίτλο του πρίγκιπα επειδή εντός της βασιλικής οικογένειας υπήρχαν ανησυχίες για το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του.

«Αυτό έφτασε σε μένα από τον Χάρι, αυτές ήταν οι συζητήσεις που είχε η οικογένεια μαζί του» υπογράμμισε.

Τρία χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο της με τον Χάρι, η Μέγκαν, με μητέρα μαύρη και πατέρα λευκό, χαρακτήρισε μέλη του παλατιού ως βίαια, ένοχα για ρατσιστικά σχόλια και ψεύδη.

Κατηγόρησε επίσης την Κέιτ Μίντλετον, σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, πως την έκανε να κλάψει πριν τον γάμο της.

Και τόνισε: «Δεν ήθελα πια να ζω. Κι αυτή ήταν μια πολύ καθαρή και αληθινή και τρομακτική διαρκής σκέψη. Και θυμάμαι πώς ο Χάρι με παρηγορούσε».

Ο Χάρι είπε πως εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα λόγω της έλλειψης κατανόησης και πως ανησυχούσε πως η ιστορία θα επαναληφθεί… Κι όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε η μητέρα του για τα γεγονότα, ο Χάρι είπε: «Νομίζω πως θα ένιωθε πολύ θυμωμένη και στεναχωρημένη.»! Και αναφέρθηκε και στον πατέρα του λέγοντας πως νιώθει πολύ απογοητευμένος « Η οικογένειά μου με απέκοψε οικονομικά, κυριολεκτικά». Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, είπε ο Χάρι «Είχα τρεις συζητήσεις με τη γιαγιά μου και δύο με τον πατέρα μου, πριν σταματήσει να απαντά στα τηλεφωνήματά μου. Και μετά, μου είπε: Μπορείς να μου τα στείλεις γραπτά;»

Και η Μέγκαν υπογράμμισε: «Μόλις παντρευτήκαμε όλα άρχισαν αν χειροτερεύουν και τότε κατάλαβα πως όχι μόνο δεν με προστάτευαν αλλά και πως θα έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν άλλα μέλη της οικογένειας»!

Εξομολόγηση - ποταμός από την Μέγκαν για bullying, ψέματα και ρατσισμό και ο Χάρι τόνισε ότι η μητέρα μου θα ήταν πολύ θυμωμένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved